Η Γ' Εθνική και το ντόμινο προπονητών

SMS
22:11 | 27/05/2020

Προπονητές ελεύθεροι και προπονητές που... περιμένουν. Ένα ντόμινο στους πάγκους της Γ' Εθνικής

Ο ΠΟΑ αναζητά προπονητή. Ο Γιούχτας ίσως αναζητήσει, το ίδιο και ο Ηρόδοτος. Την ίδια στιγμή αρκετά ονόματα είναι ελεύθερα στην αγορά και περιμένουν. Το καλοκαίρι είναι στις αρχές του, αλλά οι ομάδες κυρίως της Γ' Εθνικής έχουν αρχίσει το σχεδιασμό τους, ειδικά αυτές που βρίσκονται στο ψάξιμο για να καλυφθεί το κενό στον πάγκο.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης είναι ο τελευταίος, χρονικά, που έμεινε ελεύθερος και προστέθηκε στη σχετική λίστα. Εκτός του συγκεκριμένου, όλοι οι παρακάτω θα «παίξουν» για τη Γ' Εθνική στο ντόμινο εξελίξεων που ήδη έχει αρχίσει να δημιουργείται.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τα πράγματα:

Θανάσης Κολιτσιδάκης: Έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΟΤ και είναι ελεύθερος για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δημήτρης Βολονάκης: Λύθηκε η συνεργασία με τον ΠΑΟΚρουσώνα και αυτός ανήκει στην κατηγορία των ελεύθερων προπονητών που είναι διαθέσιμοι.

Μηνάς Πίτσος: Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται με τον Γιούχτα και παραμένει άγνωστο το μέλλον του. Εφόσον μείνει ελεύθερος αποτελεί και αυτός ένα hot όνομα για τη Γ' Εθνική.

Γιάννης Μάγγος: Και αυτός είναι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Κρήτη, μετά τη θητεία του στον ΟΦΙ, αν προκύψει κάτι καλό. Δεν είναι μόνο η Γ' Εθνική, αλλά και οι από πάνω κατηγορία που θα τον απασχολήσει.

Αντώνης Ανδρουλάκης: Αντικατέστησε τον Νίκο Σουργιά στον Ηρόδοτο και άφησε καλές εντυπώσεις παρά το γεγονός ότι δεν ολοκληρώθηκαν τα πλέι οφ της Γ' Εθνικής. Αναμένει ενημέρωση από τον Ηρόδοτο αν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους.

Μανώλης Παπαματθαιάκης: Πάντα παραμένει hot όνομα και ένας από τους πιο αξιόλογους προπονητές. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει, προπονητικά, στην Κρήτη αν δεν προκύψει κάτι καλό στη Σαντορίνη. Αν επιστρέψει θα απασχολήσει πολλές ομάδες τόσο στη Γ' όσο και στις παραπάνω κατηγορίες.

Μανώλης Σκύβαλος: Μετά από 2 χρόνια στον ΠΟΑ ανέβασε τις «μετοχές» του και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ατσαλένιου θα είναι και αυτός στη λίστα για τους πάγκους που θα... ορφανέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι πρώτες συσκέψεις για τον αντικαταστάτη του Σκύβαλου

Τέλος από τον ΑΟΤ ο Κολιτσιδάκης

Στην αναμονή ο Ανδρουλάκης για τον Ηρόδοτο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.