Η Γαλατασαράϊ ανακοίνωσε 2 κρούσματα κορωνοϊού μετά το «όχι» Χαρδαλιά

08:15 | 17/07/2021

Πρόβλημα προέκυψε στην προετοιμασία της Γαλατασαράϊ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα γνωστοποίησε χθες βράδυ ότι στις τάξεις της εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού, τέσσερις μόλις ημέρες μετά το «μπλόκο» των ελληνικών Αρχών στο «Ελ. Βενιζέλος», σε ένα υγειονομικό ζήτημα που οι Τούρκοι πολιτικοποίησαν στο έπακρο.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ασχολήθηκε τότε με το θέμα, κάνοντας λόγο για «απαράδεκτη στάση της Ελλάδας», ενώ είχε ακόμη και τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Δένδια, σύμφωνα με το TRT.

H ανακοίνωση της Γαλατασαράϊ για τα θετικά κρούσματα

Χθες, ο τουρκικός σύλλογος με μια λιτή ανακοίνωση στο twitter γνωστοποίησε ότι δύο ποδοσφαιριστές της διαγνώστηκαν με κορωνοϊό μετά από τεστ PCR. «Οι δοκιμές Covid-19 PCR που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Γαλατασαράϊ, το τεχνικό τιμ, τους υπαλλήλους μας και το διοικητικό προσωπικό έχουν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι δύο από τους παίκτες μας είναι θετικοί. Ηδη έχει εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο», αναφέρει.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.