H Γενική Συνέλευση στον Εργοτέλη και το κάλεσμα Στειακάκη

10:23 | 16/05/2023

Στις 29 Μαίου θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του συλλόγου ενόψει της επόμενης ημέρας στον Εργοτέλη - η ανάρτηση του Γιώργου Στειακάκη

Η επίσημη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Εργοτέλη:

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση του σωματείου «ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ»

Το Δ.Σ. του σωματείου «ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Μαίου 2023 στις 18.00 στο γήπεδο «Ν.Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο.

Τα θέματα της Γ.Σ. είναι τα εξής:

1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός Δ.Σ. και έγκριση αυτού.

2. Εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.

3. Τροποποίηση καταστατικού.

Δικαίωμα υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες έχει κάθε μέλος του Συλλόγου αρκεί να έχει παρέλθει ένα έτος από την εγγραφή του στα μητρώα μελών του Συλλόγου και να είναι ταμειακά εντάξει. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 18.00-21.00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης, αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 5/6/2023 στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

Ηράκλειο 13/5/2023

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Στειακάκης Γεώργιος Μπροκαλάκης Ιωάννης

Η ανάρτηση του Γιώργου Στειακάκη:

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Εργοτέλη, μέχρι τις 29 Μαίου απομένουν δυο εβδομάδες. Είναι επιβεβλημένο όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν διοικητικά στο Σύλλογο να επισπεύσουν τις διεργασίες συνεννόησης μεταξύ τους ώστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες για τις εκλογές στη γενική συνέλευση.
Ο Εργοτέλης μπορεί να κλονίσθηκε από τη διάλυση της ΠΑΕ, όμως έχει τις προδιαγραφές και την υποδομή να ξαναβρεθεί η πρώτη ομάδα μας στις μεγάλες κατηγορίες. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει από μόνο του, αλλά θα πρέπει να υποστηριχθεί οργανωτικά και οικονομικά, χωρίς πάντως να είναι τόσο κοστοβόρο όσο σε άλλους συλλόγους που δεν έχουν ανάλογη υποδομή.
Θα ήθελα λοιπόν να ενθαρρύνω και να παροτρύνω όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τον σύλλογο να το δείξουν εμπράκτως και να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Ιδίως κάποιοι που έχουν μια διαδρομή στον Εργοτέλη και η παρουσία τους θα επηρεάσει και άλλους να πλησιάσουν. Κανένας δεν είναι παρελθόν. Όλοι θητείες κάνουμε χωρίς να φεύγουμε ποτέ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.