Η Γιουβέντους θ' αποζημιώσει Ιντερ και ομοσπονδία για το Calciopoli

17:00 | 08/01/2024

Η μακρά δικαστική μάχη που άρχισε η Γιουβέντους για την υπόθεση Calciopoli, φθάνει στο τέλος της ακόμη ένα «πλήγμα» για την «γηραιά κυρία».

Αφού παραιτήθηκε από την τελευταία έφεση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, η Γιουβέντους θα πρέπει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα στα οποία υποβλήθηκαν τα αντίπαλα μέρη. Οι «μπιανκονέρι», θα πρέπει να αποζημιώσουν τόσο την Ίντερ, όσο και τη FIGC, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση: «Λαμβάνοντας υπόψη ότι με το υπόμνημα που κοινοποιήθηκε και κατατέθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2023, το οποίο υπογράφηκε επίσης από τον νόμιμο εκπρόσωπο της Juventus Football Club SpA, ο αιτών δήλωσε ότι παραιτείται από την έφεση, ζητώντας την επιστροφή των διαδικαστικών εξόδων».

Το ιταλικό Συμβούλιο της Επικρατείας, αποφαινόμενο οριστικά επί της προσφυγής, έλαβε υπό σημείωση την παραίτηση από την έφεση που αναφέρθηκε και ως εκ τούτου διέταξε τους διοικούντες την Γιουβέντους να πληρώσουν τα έξοδα που σχετίζονται με αυτήν την απόφαση, τα οποία εκκαθαρίζονται στο ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ υπέρ εκάστου εκ των αντισυμβαλλομένων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.