Η Γιουβέντους το πήρε και μαθηματικά και ο Ρονάλντο... έκανε το καλύτερο δώρο

22:39 | 20/04/2019

Η Γιουβέντους πανηγύρισε το Σάββατο τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος 5 αγωνιστικές πριν από το φινάλε της εφετινής Serie A.

Η Γιουβέντους επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα και κατέκτησε μαθηματικά το σκουντέτο πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Παράλληλα, πανηγύρισε το όγδοο σερί σερί πρωτάθλημα και 35ο στην ιστορία της (δεν υπολογίζονται αυτά των σεζόν 2004-05 και 2005-06 που της έχουν αφαιρεθεί).

Μετά το τέλος του αγώνα, το κλίμα ήταν εορταστικό με τους ποδοσφαιριστές να γιορτάζουν την κατάκτηση του τίτλου, τον Αλέγκρι να δέχεται... αφρό στο κεφάλι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνει το έναυσμα για τη νέα χρονιά, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ευχαριστημένος που κέρδισα και εδώ, στην πρώτη μου χρονιά πήρα πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ. Την επόμενη χρονιά θα είμαι ακόμα καλύτερος. Μένω 1000%! Το Champions League δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν το κερδίζει κανείς σταυρώνοντας τα δάχτυλά του. Δεν υπάρχει πρόβλημα, τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε πάλι». Ουσιαστικά, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έβαλε τέλος στα όποια σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τη «Γηραιά Κυρία».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.