Η Ιαπωνία νίκησε τους Ισπανούς και πήρε την πρώτη θέση!

22:58 | 01/12/2022

Με ανατροπή σε τρία λεπτά στο β' μέρος η Ιαπωνία επικράτησε 2-1 της Ισπανίας και πήρε την πρωτιά στον όμιλο, με τους Ισπανούς να μένουν δεύτεροι και τη Γερμανία να αποκλείεται από τη συνέχεια!

Τεράστια πρόκριση και, μάλιστα, ως πρώτη του 5ου ομίλου στους «16» του Μουντιάλ του Κατάρ πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (1/12) η Ιαπωνία, μετά τη μεγάλη ανατροπή και νίκη επί της Ισπανίας με 2-1 στο «Καλίφα Ιντερνάσιοναλ» της Ντόχα. Οι Ίβηρες «σώθηκαν» και συνεχίζουν στη διοργάνωση... ελέω Γερμανίας, η οποία την ίδια ώρα νικούσε με 4-2 την Κόστα Ρίκα.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την «φούρια ρόχα» στη 2η θέση του γκρουπ, κάτι που σημαίνει ότι στα νοκ άουτ θα παίξουν με το Μαρόκο (6/12), που πήρε την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο. Οι Ασιάτες θα βρουν απέναντί τους στην επόμενη φάση την Κροατία (2η του 6ου γκρουπ)την ερχόμενη Δευτέρα (5/12).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΙΑΠΩΝΙΑ (Χαγίμε Οριγιάσου): Γκόντα, Ικατούρα, Γιοσίντα, Τανιγκούτσι, Ίτο, Μορίτα, Τανάκα (87΄ Εντο), Ναγκατόμο (46΄ Μιτόμα), Καμάντα (69΄ Τομιγιάσου), Μαέντα (61΄ Μασάνο), Κούμπο (46΄ Ντόαν)

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Αθπιλικουέτα (46΄ Καρβαχάλ), Ρόδρι, Πάου Τόρες, Μπάλντε (68΄ Άλμπα), Γκάβι (68΄ Φάτι), Μπουσκέτς, Πέδρι, Γουίλιαμς (57΄ Φεράν Τόρες), Μοράτα (57΄ Ασένσιο), Όλμο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.