Η ιδιαίτερη περίπτωση του Μεγιάδο

18:22 | 10/09/2019

Ο Αργεντινός μέσος και η ειδική μεταχείριση για να μην τον χάσει ο ΟΦΗ.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο έχει βγει εκτός κανονικού προγράμματος των προπονήσεων του ΟΦΗ προκαλώντας ανησυχία στους φίλους της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ωστόσο η περίπτωσή του είναι ιδιάζουσα.

Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος ξεκίνησε δυναμικά στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League, αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον προσαγωγό που «κουβαλά» από την περσινή σεζόν και τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

Σε σχέση, λοιπόν, με τους συμπαίκτες του, ο Μεγιάδο κάποιες φορές ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και ξεκουράζεται λίγο παραπάνω για να μπορεί να καλμάρει το πρόβλημα και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Βλέπετε, υπάρχει ο φόβος υποτροπής που θα αφήσει τον παίκτη αρκετό διάστημα εκτός γηπέδων και θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για τον Σίμο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή στον ΟΦΗ δεν ανησυχούν για το ματς του Σαββάτου ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμάται. Βέβαια, δεν πρόκειται να τον πιέσουν αν διαπιστωθεί ότι είναι ρίσκο η συμμετοχή του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον Όμιλο, θα έχει πάντα ξεχωριστή αντιμετώπιση με δεδομένο το πρόβλημα και με δεδομένη την αγωνιστική σημασία της παρουσίας του στους αγώνες του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τα νεότερο για την τελευταία προσθήκη

Στην τελική ευθεία το «λίφτινγκ» στο Γεντί Κουλέ

Με τους γνωστούς απόντες η προπόνηση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.