Η ικανοποίηση και οι ευχές του Ταουσιάνη

18:43 | 25/10/2020

Δείτε τι δήλωσε ο κόουτς του Εργοτέλη

Με τον Γιώργο Μανουσάκη να σκοράρει δις ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 του ΟΦΙσε ένα χορταστικό ματς με υψηλή ένταση ανάμεσα σε δύο ομάδες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιάννης Ταουσιάνης εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του για την εικόνα του Εργοτέλη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ταουσιάνη:

Πλησιάζοντας προς την έναρξη του πρωταθλήματος σαφώς και αυτό το φιλικό ήταν αρκετά χρήσιμο και παράλληλα σημαντικό. Έγινε ένας αγώνας που είχε υψηλή ένταση, πολύ καλό ρυθμό, καλές στιγμές εκατέρωθεν και γενικότερα υπήρχε άρωμα πρωταθλήματος κάτι που θέλουμε να περνάμε σιγά σιγά όσον αφορά την ψυχοσύνθεση για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται έτοιμοι τόσο στο σωματικό όσο στο ψυχικό και πνευματικό κομμάτι.

Είμαστε σε καλό δρόμο σε γενικές γραμμές. Σαφώς και θα προκύπτουν λεπτομέρειες μέσα από κάθε παιχνίδι ειδικά όσο πλησιάζουμε στο τέλος της προετοιμασίας όμως έχουμε ακόμα δεκαπέντε μέρες να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Επίσης ευχόμαστε την γρήγορη επιστροφή κάποιων ποδοσφαιριστών που απουσιάζουν λόγω μικροενοχλήσεων για να παρουσιαστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στην έναρξη του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φιλική νίκη του Εργοτέλη επί του ΟΦΙ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.