«Η ισχύς εν τη ενώσει», το μεγάλο στοίχημα…

11:57 | 24/02/2018

Όσο δύσκολες και αν είναι οι οικονομικές καταστάσεις που βιώνει ο ΟΦΗ, τόσο αισιόδοξοι πως θα κερδίσουν το «στοίχημα» ότι θα τα καταφέρουν, είναι τα μέλη της Διοικούσας.

Στη συνέντευξη τύπου την οποία παραχώρησαν, μπορεί οι ομιλητές να είναι μόνο τρεις, ο πρόεδρός της Γιώργος Αλετράς και οι πρώην πρόεδροι της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης και Φανούρης Βατσινάς, παρόντες όμως ήταν όλοι όσοι μετέχουν στη Διοικούσα Επιτροπή. 

Το δέσιμο και η χημεία που έχει δείξει πως διαθέτουν μεταξύ τους τα μέλη της Διοικούσας, συνεπικουρούμενα με τη βοήθεια των μετόχων και την εμπειρία των κ.κ. Καζανάκη, Πολεμαρχάκη και Βατσινά, είναι τα «όπλα» που έχουν στη φαρέτρα τους, προκειμένου να αντιμετωπίζουν τις πολλές και σημαντικές δυσκολίες. 

Απέφυγαν τα μεγάλα λόγια, αντίθετα είπαν με νόημα πως η εφετινή μεγάλη προσπάθεια θα μπορέσει να κερδηθεί μόνο αν βοηθήσουν όσοι περισσότεροι μπορούν και όχι μόνο μια μικρή μερίδα ανθρώπων οι οποίοι καλούνται συνέχεια να βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά. 

Θα δικαιωθούν ή όχι; Θα το δείξει ο χρόνος. Οι ίδιοι μπήκαν μπροστά και δείχνουν πως θέλουν και μπορούν, χρειάζονται όμως και βοήθεια…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.