Η ισοπαλία της Ελπίδων και οι ατάκες του Σίμου

10:05 | 08/09/2021

​Με τον βαθμό της ισοπαλίας επιστρέφει από το Ρέικιαβικ η Εθνική ομάδα των Ελπίδων μετά το 1-1 με την Ισλανδία.

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την Ισλανδία, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (4ος όμιλος) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του επί ημερών Γιώργου Σίμου στον πάγκο, παρά το ότι οι περισσότεροι διεθνείς προέρχονταν από αγωνιστική απραξία.

Η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37΄ με τον Θόρνταρσον και η Εθνική ισοφάρισε στο 45+1΄ με τον Ιωαννίδη.

Οι συνθέσεις:

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Ε. Ρ. Όλαφσον, Φρίντρικσον, Ι. Όλαφσον, Χέιμισον, Μπάρκαρσον, Έλερτσον (67΄ Μάγκνουσον), Κ. Θόρνταρσον, Μπιάρκασον, Γκέιρσον (67΄ Α. Χλίνσον), Χάραλντσον (81΄ Ίνγκασον), Κ. Χλίνσον.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Λυρατζής, Μιχαηλίδης, Χριστόπουλος, Διαμαντής, Κανελλόπουλος (71΄ Κούτσιας), Σουρλής, Τσιγγάρας (90΄ Λιάσος), Ζαγαρίτης, Μπότος, Ιωαννίδης.

Σίμος: Θετικό το πρόσημο, ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια

Θετικό χαρακτήρισε το 1-1 με την Ισλανδία στο Ρέικιαβικ ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Σίμος τόσο ως αποτέλεσμα αυτό καθαυτό, όσο και για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί διεθνείς και την πνευματική δύναμη που επέδειξαν. ''Ελπίζουμε ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι τον Οκτώβριο έχοντας και παιχνίδια στα πόδια μας. Ξεκινήσαμε τον αγώνα με μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και ειδικά στα πρώτα 25΄ λεπτά τα πήγαμε εξαιρετικά. Δεχθήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και αφού προηγουμένως είχαμε δύο δοκάρια, ωστόσο αυτό δεν μας πτόησε και βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουμε στη λήξη του πρώτου μέρους.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, πήγε περισσότερο στη δύναμη και την ένταση, ωστόσο και παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολη εποχή για μας λόγω της αγωνιστικής απραξίας, ήμασταν δυνατοί πνευματικά και διαχειριστήκαμε την κατάσταση.Οπωσδήποτε θέλαμε τη νίκη, από τη στιγμή όμως που αυτή δεν ήρθε -και η ισοπαλία είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και ελπίζω ότι τον Οκτώβρη που θα συγκεντρωθούμε ξανά, έχοντας και παιχνίδια στα πόδια μας, θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι. Θετικό το πρόσημο του σημερινού αγώνα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.