Η απίστευτη ιστορία πίσω από ένα φιλί που έγινε viral

16:40 | 27/06/2019

Εκείνο το 2-2 ανάμεσα στη Δανία και τη Σουηδία στο Euro του 2004, ανέπτυξε μία από τις μεγαλύτερες παραφιλολογίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη βολική ισοπαλία και προκρίθηκαν αμφότερες στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενισχύοντας τις φιλικές τους σχέση. Εξάλλου, οι δύο χώρες είναι τόσο κοντά που πολλοί τους αποκαλούν «ξαδέρφια».

Δεκαπέντε χρόνια μετά, οι σχέσεις των δύο κρατών αναπτύσσονται ακόμα παραπάνω και αφορμή είναι ένα φιλί. Η Μαγδαλένα Ερικσον είναι Σουηδέζα που παίζει με την Εθνική Σουηδίας στο Μουντιάλ των Γυναικών. Η Περνίλ Χάρντερ, αντίθετα, αγωνίζεται με την Δανία. Οι δύο παίκτριες διατηρούν σχέση και όχι μόνο δεν την κρύβουν, αλλά φροντίζουν να τη «ζεσταίνουν».

XARNTER.jpg#asset:105082ΕΡΙΚΣΟΝ.jpg#asset:105083

Πρόσφατα, η Σουηδία επικράτησε 1-0 του Καναδά και συνέχισε στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, σε αντίθεση με τη Δανία που αποκλείστηκε. Η Χάρντερ όχι μόνο βρέθηκε στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη της Ερικσον κόντρα στους Καναδούς, όχι μόνο φορούσε φανέλα της Εθνικής Σουηδίας, αλλά στο τέλος του ματς έσπευσε να συγχαρεί και να φιλήσει τον δεσμό της, στιγμιότυπο που όπως ήταν λογικό, έγινε viral.

ερικσον-χαρντεν.jpg#asset:105084

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.