Η ιστορία πίσω από τις μάσκες Tsitsipas

14:33 | 02/10/2020

Έλληνας πρωταθλητής, μετά την επιβλητική νίκη επί του Πάμπλο Κουέβας το απόγευμα της Πέμπτης, είχε μια πιο ευδιάθετη συζήτηση με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου που περιστράφηκε γύρω από τις μάσκες που φοράει ο Απόστολος και η ομάδα του αλλά και για τα οφέλη της παγοθεραπείας.

Η μάσκα την οποία φοράει ο πατέρας του Τσιτσιπά, την παρήγγειλε ο ίδιος ο Στέφανος από το ίντερνετ, μετά από υπόδειξη φίλου του που την εντόπισε κατά τη διάρκεια της παραμονής του Έλληνα άσου στη Νέα Υόρκη.

"Ο φίλος μου μου είπε ότι είδε online κάποιες μάσκες στο ίντερνετ με εμένα. Μου φάνηκαν πολύ ωραίες και του είπα ότι θα ήθελα να πάρω μερικές. Οπότε, παρήγγειλα κατευθείαν 30 διαφορετικές μάσκες για μένα και την ομάδα μου" είπε ο Στέφανος που φορούσε επίσης μια παρόμοια μάσκα στη συνέντευξη Τύπου.

"Θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή μαζί της γιατί μ'αρέσει η ιδέα της για τις μάσκες. Αγόρασα 30 και τις έδωσα στην ομάδα μου, οπότε τώρα είμαστε πιο οργανωμένοι" είπε ο Τσιτσιπάς αναφερόμενος στην καλλιτέχνιδα, Cat Lee που έχει σελίδα στο instagram.

Κατά τη διάρκεια ερώτησης δημοσιογράφου για τις συναισθηματικές προκλήσεις που έχουν στα Grand Slam, ο Στέφανος διέκοψε την κουβέντα και είπε: "Σόρυ, τρέμω γιατί μόλις βγήκα από το μπάνιο με πάγο".

Λίγο αργότερα ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η παγοθεραπεία θα βοηθούσε τον ίδιο και τους συναδέλφους του να κάνουν καλύτερες ερωτήσεις και ο Στέφανος αποκρίθηκε: "Σίγουρα θα ανταμοίψεις το κορμί σου. Πιστεύω επίσης ότι θα έχει επίπτωση και στο πνευματικό σου επίπεδο, θα καθαρίσει το μυαλό σου και θα έχεις πιο ωραίες σκέψεις. Έχει πολλά πλεονεκτήματα. Πρέπει να το δοκιμάσεις"

Πηγή: Sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.