Πώς η κακή πορεία επηρεάζει το project...

SMS
09:26 | 04/02/2019

Η άσχημη αγωνιστικά πορεία του ΟΦΗ επηρεάζει και την… ταχύτητα υλοποίησης του πρότζεκτ.

Όταν η διοίκηση Μπούση αποφάσισε ν’ αναλάβει το ιστορικό σωματείο, γνώριζε πως οι άξονες πάνω στους οποίους θα έπρεπε να κινηθεί ήταν δύο. Να σώσει τη φετινή χρονιά και παράλληλα να χτίσει από την αρχή την αξιοπιστία της και τη φερεγγυότητα της ως οργανισμός για να έχει ένα υγιές μέλλον.

Το ένα, βέβαια, επηρεάζει-δικαιολογημένα ως ένα βαθμό-το άλλο και έχει αρνητικό αντίκτυπο στο ρυθμό που προχωράει το πλάνο. Η μέτρια παρουσία των «ασπρόμαυρων» στη Super League δεν μπορεί να θεωρηθεί και ως έκπληξη πρώτου μεγέθους. Η ομάδα φτιάχτηκε το καλοκαίρι κάτω από ειδικές συνθήκες, λόγω της οικονομικής στενότητας. Ο Μιχάλης Μπούσης δεν είχε μπει στο «κάδρο», οπότε δεν υπήρχε ιδιαίτερη ευελιξία και ο σχεδιασμός προχωρούσε με περιορισμένες επιλογές.

Τα τότε δεδομένα, έτσι, περιπλέκουν τη σημερινή κατάσταση. Αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά… Στο  πρώτο σκέλος, γιατί πολύ απλά είναι δύσκολο να… πειράξεις τη «χημεία» της ομάδας τον Ιανουάριο. Οι μεταγραφές δείχνουν να βελτιώνουν την κατάσταση, αλλά η πρόοδος στη χειμερινή περίοδο δεν είναι και τόσο εύκολη.

Αναφορικά, τώρα, με το εξωαγωνιστικό μέρος, οι προσπάθειες της διοίκησης για να φτιάξει το προφίλ της και να προωθήσει το όνομα της στις διεθνείς αγορές, κάθε άλλο παρά διευκολύνονται όταν ο ΟΦΗ είναι καθηλωμένος στις χαμηλές θέσεις της γενικής κατάταξης.

Τα σπουδαία, έτσι, είναι τώρα για τον Όμιλο, αφού αν καταφέρει να βγει νικητής από τη «μάχη» της παραμονής, η επιτυχία θα είναι δεδομένη. Το πρότζεκτ έτσι κι αλλιώς θα «περπατήσει». Απλά αν ο ΟΦΗ τα καταφέρει φέτος στη Super League, οι διαδικασίες θα γίνουν γρηγορότερα. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.