Η καλτ κλήρωση του Κυπέλλου και το... λάθος στο μέτρημα

SMS

Η κλήρωση της φάσης των 16 ήταν άκρως... ελληνική

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε το ντύσιμο των υπεύθυνων που πραγματοποίησαν την κλήρωση το μεσημέρι της Πέμπτης (σε ένα απόσταγμα καλτίλας -βάλτε ένα κοστούμι, ρε αδερφέ), δεν θα σχολιάσουμε τη γενικότερη εικόνα ούτε το γεγονός πως η ΕΠΟ... εξαφάνισε το video της κλήρωσης αν και είθισται να υπάρχει η διαδικασία on demand.

Θα σχολιάσουμε, όμως, το λάθος από τον πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ. Ο Κωνσταντίνος Νίκας, περί ου ο λόγος, θέλησε να κάνει μία μικρή ιστορική παρουσίαση της διοργάνωσης και κάπου έχασε την μπάλα, αφού έβγαλε τον Ολυμπιακό να έχει 42 τρόπαια και όχι 28, τον Παναθηναϊκό 29 και όχι 18, την ΑΕΚ 26 και όχι 15, τον ΠΑΟΚ 21 και όχι 8. Μέχρι και τον ΟΦΗ έβγαλε με δύο κατακτήσεις Κυπέλλου! Προφανώς μπερδεύτηκε και αντί να πει τις συνολικές συμμετοχές σε τελικούς, όπως έγρραφε το χαρτί, είπε τις κατακτήσεις.

Εντάξει, δεν είπαμε να γίνουμε Αγγλία -τουλάχιστον στις κληρώσεις- αλλά ας κάνουμε τα τυπικά. Λίγα και καλά. Και εν έτει 2021 πρέπει κάποια στιγμή να μπούμε στη διαδικασία των ηλεκτρονικών κληρώσεων αντί αυτές με τα μπαλάκια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.