Η κατρακύλα του Πανιωνίου φέρνει τον ΟΦΙ οριστικά στη Super League 2

23:00 | 21/09/2020

Με δεδομένο ότι Πλατανιάς και Πανιώνιος δεν θα λάβουν μέρος στη δεύτερη κατηγορία, ο ΟΦΙ μέσω του ντόμινο εξελίξεων ανεβαίνει στη Super League 2

Η ομάδα της Ιεράπετρας ήταν η επιλαχούσα σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν καταφέρει να αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία (ο Διαγόρας έχει καπαρώσει τη θέση του Πλατανιά). Από τη στιγμή που η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν μπορεί να παίξει στη Super League ο ΟΦΙ παίρνει τη θέση της.

Το συγκρότημα του Παπαματθαιάκη πάντως δήλωσε ως όφειλε συμμετοχή στη Football League, αλλά μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στον Πανιώνιο θα ανέβει μία κατηγορία.

Η ανακοίνωση του ΟΦΙ:

«Ο ΟΦΙ στις 26 καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Δεν μας αρέσει που έπρεπε μιά ομάδα που γεννήθηκε στην Σμύρνη το 1890 να βουλιάξει οικονομικά για να ανεβούμε. Δεν μας αρέσει να βλέπουμε το Πανιώνιο με την ανατριχιαστική ιστορία του να κατρακυλάει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες για να ανεβεί ο ΟΦΙ.

Ομως το δικαιούτο ο ΟΦΙ όταν πήρε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και δεν ανέβηκε κατηγορία επί της ουσίας. Μην λέμε πάλι τα ίδια.

Συγχαρητήρια σε όλους , συγχαρητήρια στον κόσμο μας , χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα συνέβαινε , συγχαρητήρια στον Πρόεδρο , στην Διοίκηση , και στους πραγματικούς πρωταγωνιστές προπονητές και παίκτες.

Ιστορική στιγμή για τον ΟΦΙ , ιστορική στιγμή για την Ιεράπετρα , ιστορική στιγμή για το Λασίθι.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.