Η «καυτή» τετράδα του ΟΦΗ

16:01 | 16/10/2020

Ένα σερί αγώνων υψηλών απαιτήσεων και δυσκολιών για τον ΟΦΗ

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος για τον ΟΦΗ σημαίνει η αρχή ενός μίνι Γολγοθά, αφού την κρητική ομάδα την περιμένουν δύσκολοι και συνεχόμενοι αγώνες -μάλιστα όλοι είναι Κυριακή- αρχής γενομένης από αυτό με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, αν προσθέσουμε και αυτό της Τούμπας πριν από τη διακοπή, μιλάμε για ένα σερί 5 αγώνων υψηλού επιπέδου και κινδύνου.

Ο ΟΦΗ αρχίζει με τον Παναθηναϊκό αυτή την Κυριακή και ολοκληρώνει με τον Ολυμπιακό στις 8 Νοεμβρίου στο «Γεντί Κουλέ» (πριν από τη νέα διακοπή), ενώ στο ενδιάμεσο έχει δύο σερί εκτός έδρας ματς εκ των οποίων το ένα είναι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Συνοπτικά, ο Όμιλος έχει Παναθηναϊκό (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ΑΕΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός). Μετά ακολουθεί η διακοπή και στη συνέχεια, στην επανέναρξη, ο ΟΦΗ παίζει εκτός έδρας με τον Βόλο.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή η τετράδα αγώνων εκτός από δύσκολη είναι και κρίσιμη, με τον ΟΦΗ να επιδιώκει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Η αρχή γίνεται με τους «πράσινους» αυτή την Κυριακή όπου η ομάδα του Γιώργου Σίμου θέλει τη νίκη για βαθμολογικούς, αλλά και ψυχολογικούς λόγους, αφού ένα θετικό αποτέλεσμα θα δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Το ευχάριστο για την κρητική ομάδα είναι ότι μετά τη διακοπή, επιστρέφει στο πρωτάθλημα με θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Αντιμετωπίζει κατά σειρά Βόλο, ΠΑΣ, Απόλλων Σμύρνης και στη συνέχεια έχει ΑΕΛ και Άρη. Το επίσης ευχάριστο είναι ότι όπως όλα δείχνουν με τον Ολυμπιακό θα έχει κόσμο (έστω 15%), με τις ανακοινώσεις να ακολουθούν σύντομα.

Το σερί, λοιπόν, των αγώνων που έρχεται θα κρίνει πολλά κυρίως σε ό,τι αφορά την ψυχολογία. Ο ΟΦΗ θα μετρήσει τις δυνάμεις του, ταυτόχρονα όμως περιμένει με αγωνία την κατάσταση των τραυματιών για να δει αν θα είναι πλήρης. Βέβαια, σε αυτό το κομμάτι το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που προηγείται.

Ο μίνι Γολγοθάς του ΟΦΗ:

Κυριακή 18 Οκτωβρίου - 5η αγωνιστική:

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Κυριακή 25 Οκτωβρίου - 6η αγωνιστική:

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου - 7η αγωνιστική:

ΑΕΚ-ΟΦΗ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου - 8η αγωνιστική

ΟΦΗ-Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντε Γκουζμάν: Ένας ποδοσφαιριστής, δύο ζωές!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.