Η Κηφισιά ξεμπροστιάζει με βίντεο τον Μπέο για τη ρατσιστική επίθεση στον Τετέι

21:19 | 12/02/2024

Η ΠΑΕ Κηφισιά έδωσε συνέχεια στο θέμα της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Ανδρέας Τετέι από μέλος του πάγκου του Βόλου στον αγώνα της Κυριακής (11/2), δημοσιοποιώντας κι ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο «δείχνει» τον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ομάδας, Αχιλλέα Μπέο να χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «μαϊμού».

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τετέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024, παρουσιάζουμε ως ΠΑΕ Κηφισιά το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η αθηναϊκή ΠΑΕ.

Μετά τη λήξη του αγώνα της Κυριακής (11/2), ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ότι κάποιος τον αποκάλεσε «μαϊμού» και πρόσθεσε ότι γι' αυτό πήγε στον διαιτητή κάποια στιγμή, καθώς «...άκουσα πολύ καλά τη λέξη».

Αργότερα, ο Τετέι έκανε Instastory ζητώντας να μπει ένα τέλος στον ρατσισμό.

Νωρίτερα τη Δευτέρα (12/2) ο Βόλος μέσω ανακοίνωσής του αρνήθηκε ρατσιστική επίθεση, αναφέροντας ότι άνθρωπος της αποστολής της ομάδας απευθύνθηκε στον διαιτητή, λέγοντας «τι μαϊμού φάουλ έδωσες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.