Η Κηφισιά πέρασε με ανατροπή από την έδρα του Ατρόμητου

21:40 | 20/04/2024

Δύο γκολ με ισάριθμες κεφαλιές στο δεύτερο ημίχρονο, ανατροπή στο σκορ, νίκη στο Περιστέρι (1-2) και η Κηφισιά παραμένει ζωντανή στη μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Λίγα πράγματα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με την Κηφισιά να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Τσάπαν έκανε ολέθριο λάθος και ο Αγκιμπού Καμαρά έκλεψε την μπάλα, έφυγε τετ-α-τετ με τον Νικοπολίδη, τον οποίο νίκησε και έκανε το 1-0 στο 16′. Ο Οζέγκοβιτς στο 23′ έπιασε μια κεφαλιά, αλλά η προσπάθειά του πέρασε άουτ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Δεν πέτυχαν άλλα τέρματα και έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0 υπέρ των Περιστεριωτών.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και μέσα σε τέσσερα λεπτά έφεραν τούμπα το ματς! Αρχικά, στο 64′ ο Πρίτσας εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Σναϊντερλάν πήρε μια κεφαλιά και την έστειλε προς την εστία. Ο Ασεβέδο προσπάθησε να την απομακρύνει με το κεφάλι του, αλλά αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1, ενώ στο 68′ ο Κλωναρίδης έβγαλε την σέντρα και ο Μπαρμπόσα με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Μαρκετζιάνι κάνοντας το 2-1. Στο 83′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν και τρίτο γκολ. Ο Οζέγκοβιτς με ωραία κάθετη τροφοδότησε τον Μπιφουμά μέσα στην περιοχή, αυτός προσπάθησε να νικήσει τον Μαρκετζάνι, αλλά ο Ιταλός τον σταμάτησε.

Διπλή τεράστια ευκαιρία για τον Μπιφουμά να τελειώσει το ματς στο 90’+2. Αρχικά, μετά την φοβερή ασίστ του Τετέι βρέθηκε απέναντι από τον Μαρκετζάνι, με τον Ιταλό τερματοφύλακα να τον νικάει και στη συνέχεια της φάσης ανενόχλητος λίγο πάνω από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ! Εν τέλει η Κηφισιά πήρε τεράστιο διπλό στο Περιστέρι, επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου και συνεχίζει τη μάχη της για την παραμονή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.