Η κλήρωση από μόνη της είναι ένα κίνητρο

ΟΦΗ

Η κλήρωση των πλέι άουτ, τι έχει κάνει ο ΟΦΗ με τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει εντός έδρας και το «πρέπει».

Kίνητρο ακούμε δεξιά κι αριστερά. Η «μαγική» λέξη που έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες. Ο ΟΦΗ μπαίνει στα πλέι άουτ χωρίς επί της ουσίας να έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ναι, δεν κινδυνεύει, έχει καθαρίσει με τις τελευταίες θέσεις και έχει σώσει τη χρονιά (άλλο, βέβαια, αν δεν θέλει και πολύ να στραβώσουν τα πλέι άουτ και να... τρέχεις) και αναζητά αυτό το κίνητρο για τα 7 παιχνίδια που έχει να δώσει.

Λεβαδειακός, Λαμία, Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης εντός. Ορίστε το κίνητρο. Ο ΟΦΗ παίζει στην έδρα του με τις τρεις ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία. Ο ΟΦΗ παίζει με τρεις ομάδες που βρίσκονται από κάτω του και έχει την ευκαιρία να τις κερδίσει, να ξεμπερδεύει και να βελτιώσει αυτό το άχαρο και δεδομένα αρνητικό ρεκόρ στο «Γεντί Κουλέ» με μόλις 2 νίκες εφέτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως απέναντι σε Λαμία, Λεβαδειακό και Ιωνικό ο ΟΦΗ μετράει από μία νίκη. Με Λαμία και Ιωνικό εκτός, με Λεβαδειακό εντός. Στο «Γεντί Κουλέ» έχασε από τον Ιωνικό, ήρθε ισόπαλος με τη Λαμία και κέρδισε τον Λεβαδειακό. Mε Αστέρα Τρίπολης έχει ήττα εκτός, νίκη εντός.

Πάνε, όμως, αυτά, περασμένα. Τώρα ο ΟΦΗ οφείλει να κοιτάξει μπροστά, τα πλέι άουτ, τα 7 παιχνίδια στα οποία οφείλει να φανεί ανταγωνιστικός, να κλείσει στόματα και να τερματίσει 7ος, τον στόχο δηλαδή που έχει ορίσει ο Νταμπράουσκας.

Μια χαρά, λοιπόν, είναι η κλήρωση για τον ΟΦΗ. Τρία παιχνίδια στο Ηράκλειο με τις ομάδες που έχει από κάτω και ένα με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο έχει τον κοινό στόχο της πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα. Εύκολη κλήρωση, αλλά και πονηρή, αφού γεννάει απαιτήσεις. Το πρόσφατο ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά και η γενικότερη συγκομιδή του ΟΦΗ στην έδρα του έχουν προκαλέσει απογοήτευση και είναι στο χέρι των παικτών και του Νταμπράουσκας να ανατρέψουν την κατάσταση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.