Η κλήρωση, οι Ευρωπαίοι και οι μέρες της πρεμιέρας

SMS

Τα τελευταία νέα από την κλήρωση της Super League - η πρόταση για τους ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Άρη

Την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση και θα βγει το πρόγραμμα της Super League, έχοντας πλέον οριστικοποιηθεί ότι το πρωτάθλημα αρχίζει 11 Σεπτεμβρίου.

Εκείνη την μέρα, Παρασκευή, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και να ανοίξει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Ο Δικέφαλος ζήτησε να παίξει Παρασκευή ώστε να έχει μέρες ξεκούρασης ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα στην Τούμπα.

Ευρωπαίος δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, αφού φυσικά υπάρχει ο ΟΦΗ, αλλά και ο Άρης (ΑΕΚ και Ολυμπιακός μπαίνουν πιο μετά στις υποχρεώσεις). Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, υπάρχει ενδεχόμενο και οι τρεις εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη να παίξουν εντός ώστε να μην υπάρχουν μετακινήσεις ενόψει των αγώνων με Μπενφίκα, Απόλλων Λεμεσού και Κόλος. Αυτή η πρόταση έχει «πέσει» στο τραπέζι και μένει να δούμε αν θα υλοποιηθεί. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι δεν θα έχουμε ΟΦΗ-Άρης ή Αρης-ΟΦΗ, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ ή ΟΦΗ-ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ-Άρης ή Άρης-ΠΑΟΚ την 1η αγωνιστική.

Επίσης, δεν αποκλείεται τα ματς ΟΦΗ και Άρη να οριστούν Σάββατο λόγω της Ευρώπης (αμφότεροι παίζουν Πέμπτη), ενώ θυμίζουμε ότι Σάββατο θα έχουμε και τον τελικό κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ στον Βόλο.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε να μην παίξει εντός την 1η αγωνιστική λόγω των εργασιών στο ΟΑΚΑ για την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Όπως καταλαβαίνετε, γενικότερα υπάρχουν προεργασίες ενόψει της κλήρωσης της Παρασκευής, εκεί όπου ο ΟΦΗ θα μάθει τον αντίπαλο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Ο τελικός Κυπέλλου στις 12/9 στο Πανθεσσαλικό

Η επίσημη ανακοίνωση για την κλήρωση της Παρασκευής

Ο ΟΦΗ έδωσε τη λύση: Κανονικά η πρεμιέρα στις 12/09!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.