Η κόρη του Κόμπι είχε προβλέψει το πρωτάθλημα των Λέικερς

10:09 | 25/10/2020

Η Τζίτζι ήταν σίγουρη για τον τίτλο των «λιμνάνθρωπων».

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Λέικερς, Ρομπ Πελίνκα, αποκάλυψε πως η κόρη του Κόμπι και δική του βαφτισιμιά, είχε προβλέψει πριν φύγει τόσο άδικα από τη ζωή ότι η αγαπημένη της ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

«Θυμάμαι την Τζίτζι να μου λέει ‘Θείε Πι, θα πάρετε το πρωτάθλημα φέτος’. Τη ρώτησα γιατί το πίστευε αυτό και μου απάντησε ‘λόγω του μεγέθους και της αθλητικότητας στην άμυνά σας. Στα playoffs είναι δύσκολο να βάλεις τρίποντα, το καλάθι μοιάζει μικρότερο και ο αντίπαλος νιώθει την πίεση. Δεν θα είναι εύκολο οι αντίπαλοι να σκοράρουν απέναντί σας’. Κι αυτό ακριβώς που είπε έγινε. Η άμυνά μας ήταν αυτή που μας οδήγησε στον τίτλο», τόνισε ο Πελίνκα.

Μετέφερε, επίσης, και την πίστη που είχε ο Κόμπι στο πρόσωπό του. «Όταν ανέλαβα τη θέση στην ομάδα μου είπε ‘Ξέρω τη δουλειά σου, ξέρω πόσο συγκεντρωμένος είσαι, ξέρω πως είσαι καλός σκακιστής.

Πιστεύω πως με σένα οι Λέικερς θα πάρουν πρωτάθλημα σε 2-3 χρόνια’. Του είχα απαντήσει ‘Μάλλον θα είσαι τρελός, γιατί δεν έχουμε χώρο στο salary cap’, αλλά τελικά δικαιώθηκε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.