«Η Κρήτη έχει τις υποδομές για τα πλέι οφ»

18:49 | 04/05/2020

Τι απάντησε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ερώτηση του Capitano.gr αναφορικά με τα πλέι οφ της Super League.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, παραχώρησε τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου μέσω τηλεδιάσκεψης και ενηέρωσε για τα βήματα ενόψει της επιστροφής στην κανονικότητα στις αθλητικές δραστηριότητες.

Θέμα συζήτησης φυσικά αποτέλεσε και η Super League, με τον υφυπουργό να ξεκαθαρίζει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ημερομηνία επανέναρξης, ενώ σε ερώτηση του Capitano.gr σχετικά με τα σενάρια που ακούγονται και γράφονται για ενδεχόμενη διεξαγωγή των πλέι οφ στην Κρήτη, ώστε να αποφευχθούν οι πολλές μετακινήσεις, ο κ.Αυγενάκης τόνισε χαρακτηριστικά:

«Οτιδήποτε θετικό και οτιδήποτε ενισχύσει το άθλημα είναι αυτονόητο να το στηρίξουμε. Στην Κρήτη και στο Ηράκλειο υπάρχουν υποδομές και εγκαταστάσεις, ενώ είχαμε λίγα κρούσματα του κορωνοϊού. Αυτό, όμως, είναι απόφαση της διοργανώτριας αρχής. Εάν γίνει σχετική πρόταση είμαστε εδώ να τη δούμε και να τη συζητήσουμε».

Επίσης, επανέλαβε ότι για τη συνέχιση ή μη των πρωταθλημάτων θα αποφασίσουν οι Ενώσεις και οι Ομοσπονδίες και δεν υπάρχει καμία πίεση από την πλευρά της Πολιτείας. «Το πότε θα ξεκινήσει το κάθε άθλημα αποφασίζεται βάσει των εισηγήσεων των επιστημόνων. Ακούμε τους ειδικούς!», τόνισε στο αρχικό του μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βγαίνουν από την καραντίνα στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.