Η Κρήτη υποδέχεται το 45ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων

13:35 | 24/03/2018

Aντίστροφη μέτρηση από τους διοργανωτές (Δήμος Χερσονήσου - ΕΟΚ) για την διοργάνωση του 45ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων που θα διεξαχθούν στο κλειστό "Φιλωνίδειο".

Στις 11-15 Απριλίου θα διεξαχθεί η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων και οι φορείς βρίσκονται, πλέον, στις τελικές προετοιμασίας για ένα ακόμα μπασκετικό γεγονός στην Κρήτη.

Θυμίζουμε ότι οι αποστολές των δύο ομάδων θα φιλοξενηθούν στο Lyttos Beach.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χερσονήσου:

"Ο Δήμος Χερσονήσου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, αρωγοί διαχρονικά στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων της χώρας για την ενδυνάμωση του αθλητικού ιδεώδες, αγκαλιάζουν με ιδιαίτερη θέρμη την αθλητική διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και καλωσορίζουν την νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ ως άξιοι συνεχιστές των κορυφαίων αθλητών μας.

Μια τέτοια αθλητική γιορτή, αναδεικνύει την δύναμη της συνέργειας και συνεργασίας των θεσμών και των φορέων της τοπικής κοινωνίας υποδηλώνοντας μέσα από την επιτυχή έκβαση της, αρχικά την εξωστρέφεια μας ως δήμος με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας του, ως αθλητικός προορισμός αλλά πρωτίστως παροτρύνει την νέα γενιά ώστε να μιμηθούν αθλητικά τους πρότυπα. Γιατί στον τόπο μας, έχουμε τη θέληση, μπορούμε να διαμορφώνουμε τις συνθήκες και να αναπτύσσουμε τη δυναμική που υποστηρίζει και προάγει τον αθλητισμό.

Είμαι βεβαία ότι η προσπάθεια αυτή θα αποτελέσει νότα αισιοδοξίας στο διηνεκές προσφέροντας διέξοδο στους νέους μιας Ελλάδας που αντίστεκονται, αγωνίζονται και καταφέρνουν να κτίσουν το αθλητικό τους μέλλον!!!"

Η Πρόεδρος τη Κ.Ε.Δ.Χ
Δέσποινα Πλευράκη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.