Η κρίσιμη μέρα για το Σκαφιδαρά και την «OFILAND»

ΟΦΗ

Στο αποψινό Δ.Σ. του Δήμου Ηρακλείου (17:55), τη Δευτέρα 3 Απριλίου, θα συζητηθεί το περίφημο θέμα του Σκαφιδαρά και της αξιοποίησης των εκτάσεών του.

Oπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση: «Αξιοποίηση τριών ακινήτων 01, 02 και 03 στη θέση «Σκαφιδαράς Γαζίου Δ. Μαλεβιζίου (κληροδότημα Πανανείου) – απόφαση 126/2023 Οικονομικής Επιτροπής)».

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί τον ΟΦΗ και αφορά το ΒΑΚ και την επέκτασή του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από τα 31 θέματα που θα συζητηθούν αυτό θα είναι κατά σειρά το πρώτο.

Αφού ψηφιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα, στη συνέχεια περνάει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση προκειμένου να οριστεί η τριμελής εκτιμητική επιτροπή που θα προκηρύξει και τον διαγωνισμό για τρεις εκτάσεις ξεχωριστά. Σε αυτόν θα λάβουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι για την αξιοποίηση των τριών οικοπέδων στο Σκαφιδαρά. Φυσικά θα λάβει μέρος ο ΟΦΗ.

Η διαδικασία θα διαρκέσει τρεις μήνες -σε αυτό το διάστημα πρέπει να κατατεθούν οι προσφορές των ενδιαφερόμενων και να κατατεθούν τα σχέδια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.