H Λίβερπουλ, η Μπαρτσελόνα και το «ταμείο»

SMS
08:59 | 05/04/2018

Μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League απέκτησαν από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ.

Οι Καταλανοί κέρδισαν εύκολα με 4-1 την Ρόμα στο «Καμπ Νου» και έτσι η ιταλική ομάδα χρειάζεται πλέον... θαύμα για να κάνει την ανατροπή. Στο 38' και στο 55' ο Ντε Ρόσι και ο Μανωλάς με αυτογκόλ έκαναν το... 2-0 για την Μπαρτσελόνα και από εκεί και πέρα έγιναν όλα πιο εύκολα. Στο 59' ο Πικέ έκανε το 0-3, ενώ στο 80' μείωσε ο Τζέκο. Ωστόσο, ο Σουάρες στο 87' της... έκοψε κάθε ελπίδα με το τελικό 4-1.

Στον αγγλικό εμφύλιο, η Λίβερπουλ έκανε πάρτι στο πρώτο μισάωρο και συνέτριψε με 3-0 την Μάντσεστερ Σίτι.Οι «κόκκινοι» χρειάστηκαν ένα «μαγικό» 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο για να «στείλουν στα σχοινιά» την Μάντσεστερ Σίτι και με το εμφατικό 3-0  έβαλαν από τον πρώτο προημιτελικό του Champions League τις βάσεις για να βρεθούν στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (10/04) στο «Έτιχαντ» με τους «πολίτες» να αναζητούν μία επική ανατροπή για να περάσουν.

Μάλιστα, το απόλυτο είχε και η στήλη του στοιχήματος του Capitano.gr η οποία έπεσε ''διάνα'' στα δυο χθεσινά ματς και έστειλε... ταμείο τους αναγνώστες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.