Όλα ή τίποτα για ΟΦΗ και Αναγέννηση

Mπασκετ

Οι δύο κρητικές ομάδες αγωνίζονται σήμερα (17.00) σε ΒΑΚ και Αρκαλοχώρι σε αναμετρήσεις ''χωρίς αύριο''

Τα ψέμματα τελείωσαν, η ημέρα που μάθουμε που θα αγωνίζεται του χρόνου ο μπασκετικός ΟΦΗ αλλά και που φτάνουν είναι οι φιλοδοξίες της Αναγέννησης, έφτασε σήμερα Μ. Τετάρτη.

Δύο σπουδαία ματς, μια Μεγάλη Τετάρτη που τα φώτα του κρητικού μπάσκετ είναι στραμμένα σε ΒΑΚ και Αρκαλοχώρι. Κρίμα, που τα δύο παιχνίδια διεξάγονται την ίδια ώρα και δεν θα μπορούνα να δουν και τα δύο οι φίλοι των ομάδων και του αθλήματος.

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα στην Αθήνα, φιλοξενεί τον Δούκα στον Βαρδινιογιάννειο (17.00) με στόχο τη νίκη - παραμονής. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες (2-2) στη σειρά των πλέι οφ και το αποψινό ματς θα κρίνει ποια ομάδα θα παίζει και τη νέα σεζόν στην Β' Εθνική. Στον ΟΦΗ έχουν κάνει κάλεσμα για να γεμίσει το γήπεδο ώστε το σύνολο του Βασίλη Ράλλη να έχει ακόμα έναν ''συμπαίκτη'' στο ματς που θα κρίνει πολλά.

Από την άλλη, η Αναγέννηση υποδέχεται την ίδια ώρα (17.00) τον Πορφύρα, με στόχο την πρόκριση στους τελικούς ανόδου. Η ομάδα της Αναγέννησης έχει κρατήσει αλώβητη την έδρα της, οι φίλοι του συλλόγου αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό και να στηρίξουν τους ''πράσινους'', ώστε η έδρα να επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά.

Δύο ομάδες που ξεκίνησαν τα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας, με 1-1 απέναντι στις αντιπάλους τους, κέρδισαν τα πρώτα ματς στην έδρα τους, έχασαν με μεγάλες διαφορές εκτός νησιού και σήμερα με σύμμαχο τον κόσμο τους, θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους.

To πρόγραμμα της Μ. Τετάρτης:

  • Β' Εθνική - ΟΦΗ - Δούκας (2-2), ΒΑΚ, 17.00
  • Γ' Εθνική - Αναγέννηση - Πορφύρας (2-2), κλειστό Αρκαλοχωρίου, 17.00
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.