Η μέρα που έκλαψε ο Ντιρκ...

SMS
11:28 | 11/04/2019

Ο σπουδαίος Ντιρκ Νοβίτσκι αποθεώθηκε στο Σαν Αντόνιο, οι Spurs παρουσίασαν ένα συγκινητικό βίντεο, με τον ίδιο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του...

Σπουδαίος, ανυπέρβλητος, μοναδικός. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης που πάτησε παρκέ στα γήπεδα του NBA, προερχόμενος από την Ευρώπη. Ο Γερμανός παιχταράς αποφάσισε να αποσυρθεί τη σεζόν που διανύουμε έπειτα από 21 χρονιές στον μαγικό κόσμο.

Ο Νοβίτσκι επιλέχθηκε στο Νο9 του ΝΒΑ Draft του 1998 από τους Μπακς και παραχωρήθηκε την ίδια ημέρα στο Ντάλας για χάρη του Ρόμπερτ Τρέιλορ. Έκτοτε δεν φόρεσε άλλη φανέλα, περνώντας 21 σεζόν στους Μαβς - περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στην ιστορία του ΝΒΑ σε έναν σύλλογο - έχοντας μέσους όρους καριέρας 20.7 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο, ενώ κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2011, όντας ο MVP των Τελικών.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (11/04) οι Σπερς υποδέχτηκαν τους Μάβερικς σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία καθώς ήταν το τελευταίο του Ντιρκ. Τα ''σπιρούνια'' τίμησαν τον Νοβίτσκι με ένα υπέροχο βίντεο, με τον σπουδαίο Γερμανό να μην αντέχει και να ξεσπάσει σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, στο μάτριξ του γηπέδου παρουσιάστηκε το βίντεο που έφτιαξαν οι Σπερς για πάρτι του, μια ημέρα νωρίτερα από την ανακοίνωση της απόσυρσης του. 

Δείτε το βίντεο και την αντίδραση του Νοβίτσκι:
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.