Η «μεταγραφή» Πετράκη και οι αντιδράσεις στην Κύπρο

SMS
08:25 | 17/11/2020

Η απόφαση του Γιάννη Πετράκη να μετακομίσει από τον Ολυμπιακό στον Απόλλωνα έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Mε μια λιτή ανακοίνωσή της η κυπριακή ομάδα ενημέρωσε την Τρίτη ότι η συνεργασία με τον Αυγουστή λύθηκε κοινή συναινέσει, σαν αποτέλεσμα της ήττας από την Καρμιώτισσα στο Τσίρειο με 2-1. O Απόλλων είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Ανόρθωση από την οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στον αντικαταστάτη του, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Γιάννης Πετράκης. Ο κρητικός τεχνικός αναλαμβάνει την ομάδα της Λεμεσού, αφού ενημέρωσε με την σειρά του πως θα ήθελε να αναλάβει τους «κυανόλευκους», απόφαση η οποία σαφώς δεν άρεσε στη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από Κύπρο, το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας υπήρχε μία ρήτρα 10.000 ευρώ. Αυτή θα ενεργοποιήσει ο Απόλλων και αναμένεται να τον κάνει δικό του. Βέβαια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος επιτέθηκε και στον ομόλογο του στον Απόλλων Λεμεσού.

«Αγαπητοί μου... Ο προπονητής με ενημέρωσε ότι για το καλό της καριέρας του, συμφώνησε να συνεχίσει στον Απόλλωνα μαζί με το επιτελείο του. Παρόλο που αποτελεί μια μεγάλη έκπληξη για μένα, δεν μπορώ να σταθώ εμπόδιο σ΄αυτή του την επιθυμία. Του ευχόμαστε τα καλύτερα και η ιστορία θα μας κρίνει. Το μότο της ζωής μου είναι “ποτέ μην παραδίνεσε”. Όσο είμαι στον Ολυμπιακό, θα οδηγήσω την ομάδα στην κορυφή. Γιατί γι΄αυτούς που με γνωρίζουν αυτό είναι το πεπρομένο μου. Η νίκη είναι η δουλειά μου. Θα σας κρατώ ενήμερους», ήταν το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες ο Χριστόφορος Τορναρίτης.

Επίσης, ο Γιάννης Πετράκης δέχτηκε και χυδαία επίθεση από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Τάκη Παπέττα. Ο τελευταίος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: «Αφιερωμένο στον ΠΕΤΡΑΚΗ για να γνωρίζει ότι εδώ στο Νησί μας μπορεί να είμαστε λίγοι αλλά ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ. Για να ξέρεις φίλτατε προπονηταρα δεν μας ενόχλησε που έφυγες αλλά ο ΤΡΟΠΟΣ που ενήργησες πίσω από τις πλάτες του συμβουλιου ΑΝΗΘΙΚΑ χωρις ιχνος ΣΕΒΑΣΜΟΎ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ».

Ο Ρεθυμνιώτης κόουτς έχει πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, στον Απόλλωνα θα είναι με τους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.