H μοναδική «παραφωνία»...

Απόψεις

Ο Ζοζέ Κοέλιο, μοιάζει να είναι ο πιο ανέτοιμος, αγωνιστικά, ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ αυτή την περίοδο.

Ένας από τους παίκτες που ήρθαν να προστεθούν στο ελλειπέστατο (ποσοτικά) ρόστερ του ΟΦΗ, την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ήταν και ο Ζοζέ Κοέλιο. Με καλές συστάσεις αλλά και με... αμφιλεγόμενη καριέρα, ο 27χρονος μέσος δεν έχει αποδώσει, μέχρι τώρα, τα αναμενόμενα. Αποκτήθηκε με στόχο να είναι το μπακ - απ του Σέρχιο Λεάλ, μιας και οι δύο αγωνίζονται στην ίδια θέση. Όμως, δεν έχει σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων. Αυτό βέβαια, δεν έχει κοστίσει στον ΟΦΗ

Ξεκάθαρα, ο Πορτογάλος ήταν ο παίκτης που προσέφερε τα λιγότερα στο ματς των Περιβολίων με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, στο 1ο ματς που ξεκίνησε βασικός φέτος. Έχει αγωνιστεί συνολικά σε έξι ματς, μπορεί να χαρακτηριστεί ''γουρλής'' (τα κέρδισε όλα ο ΟΦΗ) αλλά όχι και θετικός αγωνιστικά.

Κάπως βαρύς στις κινήσεις του, μοιάζει ανέτοιμος να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Με βάση την εξαιρετική απόδοση των παικτών του ΟΦΗ που ξεκίνησαν την σεζόν αλλά και στις σημαντικές βοήθειες που προσέφεραν παιδιά που μπήκαν τον Ιανουάριο στην ομάδα (βλ. Ντίνας, Μαχαίρας, Βαφέας και Βουό), ο Κοέλιο αποτελεί την μοναδική ''παραφωνία'' στο ρόστερ της κρητικής ομάδας. Καλός χαρακτήρας, στα αποδυτήρια δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα αλλά αγωνιστικά δεν του... βγαίνει έως τώρα. 

  • Το άλλοθι του Πορτογάλου χαφ

Ένα... άλλοθι του Πορτογάλου, είναι και η αλλαγή του σχηματισμού της κρητικής ομάδας. Ο Νίκος Παπαδόπουλος από τον Ιανουάριο και έπειτα παρουσιάζει τον ΟΦΗ με δύο επιθετικούς (Μάνος - Βουό) ή (Μάνος - Κουτσιανικούλης) και σε σύστημα 4-4-2. Έτσι, τις περισσότερες φορές ''απουσιάζει'' το καθαρό 10αρι, με τους Νάστο και Παπαστεριανό (ή Μαχαίρα) να παίρνουν φανέλες βασικών, αγωνιζόμενοι στις δύο θέσεις του κέντρου. Άλλωστε, και ο Λεάλ όταν αγωνίζεται, συνήθως το κάνει ως 2ο επιθετικός, παίζει στα πλάγια και σε ελάχιστες περιπτώσεις στον άξονα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.