Η... Μπαρτσελόνα δεν είναι αυτή που νομίζεις

SMS
13:47 | 25/04/2021

Το ΑΠΕ με θέμα του κατέγραψε την πορεία της Λαμίας μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πετράκη.

Θυμίζουμε ότι η Λαμία είναι η επόμενη αντίπαλος του ΟΦΗ, μετά τη διακοπή του Πάσχα, στις 8 Μαϊου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του ΑΠΕ:

«Το ημερολόγιο έγραφε 15 Δεκεμβρίου όταν ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωνε τον Μιχάλη Γρηγορίου ως νέο προπονητή της Λαμίας. Ο σύλλογος της Φθιώτιδας είχε, μέχρι εκείνη την ημέρα, μόλις δύο (2) βαθμούς έπειτα από δέκα αγώνες, έχοντας αλλάξει ήδη δύο τεχνικούς: ο Γιώργος Πετράκης «άντεξε» τέσσερις αγωνιστικές - μετρώντας ισάριθμες ήττες - ενώ ο Μπάμπης Τεννές άλλες έξι, με τη Λαμία να κατακτά τους δύο πρώτους της βαθμούς στη σεζόν.

Και μετά, ήρθε ο... τυφώνας Γρηγορίου. Στο ντεμπούτο του, η Λαμία κέρδισε με 2-0 τον Άρη, χάρη σε δύο γκολ του Μπατσανά Αραμπούλι. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, αν και η άμεση συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Τρεις διαδοχικές ήττες κλόνισαν την πίστη στο πρόσωπο του 47χρονου τεχνικού, ωστόσο το νερό είχε ήδη μπει στ’ αυλάκι.

Η Λαμία «έχτισε» ένα αήττητο σερί έξι αγώνων (δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, με τέρματα 3-1), καταφέρνοντας να ξεκολλήσει για πρώτη φορά στη σεζόν από την τελευταία δυάδα. Οι εντός προγράμματος ήττες από ΠΑΟΚ (4-0) και Ολυμπιακό (3-0) - αμφότερες εκτός έδρας - ήταν απλά μικρά διαλείμματα στην ανοδική πορεία που είχε ήδη αρχίσει να διαγράφει η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Άλλωστε, είναι και οι τελευταίες στα τελευταία 17 ματς (έξι νίκες και εννέα ισοπαλίες στα υπόλοιπα).

Σε πέντε παιχνίδια στα Play Out η Λαμία διατηρεί το αήττητό της, με δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, κατακτώντας επάξια την παραμονή της στα σαλόνια της Super League δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.