Η νέα επιστολή των FIFA και UEFA προς τον Αυγενάκη

13:25 | 29/10/2021

Η FIFA επανέρχεται στο θέμα της εναρμόνισης της ελληνικής νομοθεσίας με την Ολιστική Μελέτη της UEFA για την Ε.Π.Ο., στέλνοντας νέα επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Με επιστολή τους στον υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η FIFA και η UEFA ζητούν από τον υφυπουργό αθλητισμού τη συνέχιση των συζητήσεων «για τον ελληνικό Αθλητικό Νόμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η συμβατότητά του με το αυτοδιοίκητο της Ε.Π.Ο.».

Η FIFA αναφέρει στη νέα της επιστολή ότι δεν έχει λάβει απάντηση σε αυτή που έστειλε στις 24 Σεπτεμβρίου και ζητά από τον υφυπουργό Αθλητισμού να ορισθεί συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί η εναρμόνιση της ελληνικής αθλητικής νομοθεσίας με την Ολιστική Μελέτη της UEFA για την Ε.Π.Ο. και το αυτοδιοίκητο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Η μετάφραση της επιστολής της FIFA:

Σας παραπέμπουμε στην κοινή επιστολή των FIFA και UEFA της 24ης Σεπτεμβρίου 2021 (βλ. συνημμένο).
Δυστυχώς δεν έχουμε λάβει ακόμα απάντηση από το αξιότιμό Γραφείο σας.Δια της παρούσης, θα θέλαμε και πάλι να σας παρακαλέσουμε να προτείνετε κατάλληλες ημερομηνίες κατά τις οποίες θα μπορέσουν οι αντιπροσωπείες μας να έρθουν στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του Γραφείου σας.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας στο θέμα αυτό.
Με εκτίμηση,
Λάουρα Ντίτζακ
Επικεφαλής Υπεύθυνη Διακυβέρνησης Ομοσπονδιών Μελών
FIFA

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την κοινή επιστολή FIFA-UEFA της 24ης Σεπτεμβρίου 2021.

πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.