Η νέα παραλαβή του ΣΕΓΑΣ Κρήτης και το ''ευχαριστώ'' στον Υφυπουργό

SMS
11:08 | 23/06/2023

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ Κρήτης για την παραλαβή του νέου συστήματος ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (φώτο φίνις)

Η ανακοίνωση του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης:

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι παρελήφθη από το ΕΑΚΗ το νέο πλήρες και σύγχρονο σύστημα αυτόματης ηλεκτρονικής χρονομέτρησης αγώνων (φώτο φίνις).

Μαζί με αυτό παρελήφθη και βρίσκεται στα γραφεία του ΕΑΚΗ (Ελευθερίας) και ένας επίσης σύγχρονος ηλεκτρονικός πίνακας αναγραφής επιδόσεων (score-board) για άλματα και ρίψεις.

Τα δύο αυτά σύγχρονα συστήματα αναβαθμίζουν σημαντικά την διεξαγωγή εκδηλώσεων και συμβάλουν σημαντικά στην ποιότητα και αξιοπιστία των αγώνων κλασσικού αθλητισμού στοχεύοντας έτσι στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται ο Κρητικός Αθλητισμός.

Σαν Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κρήτης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το ΕΑΚΗ για την συνεχή και αγαστή συνεργασία, όσο και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη χωρίς τις προσπάθειες του οποίου η προμήθεια των παραπάνω συστημάτων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Στην παραλαβή και ενημέρωση λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων παραβρέθηκαν από πλευράς ΕΑΣ τόσο ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αντωνακάκης όσο και ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ κ. Μάρκος Καλούδης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.