Η νέα τάξη πραγμάτων

SMS
20:23 | 05/10/2018

Ερχεται η «εβδομάδα Μπούση» και η νέα τάξη πραγμάτων στον ΟΦΗ, με το βάρος να πέφτει -κυρίως- στις Ακαδημίες.

Η εβδομάδα που αρχίζει σε λίγες μέρες είναι ουσιαστικά "εβδομάδα Μπούση" αφού με την επικείμενη ΓΣ της προσεχούς Τετάρτης θα επικυρωθεί η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και η νέα εποχή στον ΟΦΗ.

Αυτά είναι τα γνωστά και τα αναμενόμενα. Αυτά που έχουν ενδιαφέρον είναι όσα θα ακολουθήσουν. Οι πρώτες ενέργειες, τα πρώτα πλάνα και ο προεδρικός θώκος της ΠΑΕ, με τις φήμες να παραμένουν σχετικά με την ανάληψη της συγκεκριμένης θέσης από τον Γιώργο Σαμαρά.

Σε αυτή την περίπτωση θα μιλάμε για μία new age κατάσταση στον ΟΦΗ, με πρόσωπο άφθαρτο όσον αφορά στα διοικητικά, ιδιαίτερα αγαπητό σε όλο τον κόσμο του ΟΦΗ και από το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου και άνθρωπο που θα δώσει μία γενικότερη φρεσκάδα στο χώρο.

Θυμίζουμε τις ανάλογες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, με τον Ντέμη Νικολαϊδη στην ΑΕΚ και τον Θόδωρο Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ. Δεν έπαιξαν ρόλο τα αποτελέσματα, αλλά η συνολική τους παρουσία και ο «φρέσκος αέρας» που ήρθε στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά η γενικότερη νοοτροπία της νέας διοίκησης του ΟΦΗ και η νέα τάξη πραγμάτων που θα έρθει στον σύλλογο. Το βάρος θα πέσει στις Ακαδημίες, στη δημιουργία ενός προφίλ που θα στηριχτεί στο δικό του "προϊόν", θα δουλευτεί αυτός ο τομέας ώστε στο μέλλον ο ΟΦΗ να στηρίζεται στα "παιδιά" του, όπως γινόταν στα ένδοξα χρόνια του Ευγένιου Γκέραρντ.

Υπομονή, όμως, για όλα αυτά. Το γράψαμε και πιο πάνω. Η νέα εβδομάδα είναι "εβδομάδα ΟΦΗ". Ολα θα γίνουν γνωστά, θα μάθουμε τη σύνθεση της νέας διοίκησης και τον ρόλο που θα έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι για να "τρέξουν" το πρότζεκτ του Μιχάλη Μπούση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.