Η «ντρίμπλα» του Νταμπράουσκας για τις μεταγραφές

ΟΦΗ

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας δεν μας έκανε σοφότερους αποφεύγοντας με... ντρίμπλα τις μεταγραφικές ερωτήσεις.

Από τη... συνέντευξη Τύπου του Βάλντας Νταμπράουσκας, τη Δευτέρα στην «πρώτη» του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, ειδήσεις δεν βγήκαν. Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε σχεδόν 20 λεπτά στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και τι θέλει να δείξει τη νέα σεζόν, αλλά για το «καυτό» ζήτημα των μεταγραφών, απάντησε με διπλωματικό τρόπο.

Αρχικά, αντιμετώπισε με χιούμορ τη σχετική ερώτηση: «Τι να σας πω εγώ; Αν ανοίξετε κάποιο σάιτ στην Κρήτη μπορείτε να δείτε τι παίκτες περιμένουμε. Φαίνεται πως έχετε καλές πληροφορίες».

Στη συνέχεια, απάντησε... με διπλωματικό τρόπο: «Θέλουμε κάποιες προσθήκες, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα για θέσεις και πόσους παίκτες θέλουμε».

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις δηλώσεις του Λιθουανού προπονητή, είναι πως δεν βγαίνει συμπέρασμα. Εκτός από τη δεδομένη ενισχύση στα χαφ και στην άμυνα με ακόμη ένα στόπερ, υπάρχει ο αστερίσκος της υπόθεσης Τοράλ και το αν θα καλυφθεί το κενό του Ισπανού μέσου, εφόσον φυσικά οριστικοποιηθεί η πώλησή του.

Φαίνεται πως γι' αυτό, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη ενίσχυση, κριτήριο θα είναι η... Ολλανδία. Στις 15 μέρες εκεί και στα φιλικά που θα δώσει ο ΟΦΗ, ο Λιθουανός αναμένεται να οριστικοποιήσει τις σκέψεις του και τα πλάνα του για τη συμπλήρωση του παζλ του ΟΦΗ. Και για το αν θα αντικατασταθεί ο Τοράλ και για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει ακόμα μία μεταγραφή.

Με τα δεδομένα έως τώρα, ο ΟΦΗ πηγαίνει για τις δύο κινήσεις που προαναφέραμε. Για τα υπόλοιπα, έχουμε καιρό, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Ετσι κι αλλιώς μόλις άρχισε κι επίσημα το μεταγραφικό παζάρι οπότε έχουμε ένα καλοκαίρι μπροστά μας. Το σίγουρο είναι πως ο Νταμπράουσκας θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για τη συνέχεια των μεταγραφών ως το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.