Η οικογένεια του Εργοτέλη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Ζερβό

14:36 | 09/02/2021

«Έφυγε» από τη ζωή μία σημαντική προσωπικότητα του συλλόγου.

Ο Εργοτέλης θρηνεί για το θάνατο του Γιώργου Ζερβού σε ηλικία 86 ετών. Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια είπε «αντίο» σε μία εμβληματική φυσιογνωμία της ομάδας. Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Ζερβού ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Ο εκλιπών αποτέλεσε πιστό μέλος της οικογένειας του Εργοτέλη, υπηρετώντας το σύλλογο ως ποδοσφαιριστής (1956 -1867) αλλά και ως παράγοντας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: "Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με συγκίνηση αποχαιρετά τον Γιώργο Ζερβό ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Ο εκλιπών υπήρξε μια από της σημαντικότερες προσωπικότητες του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, τη φανέλα του οποίου τίμησε από το 1956 μέχρι και το 1967, αγωνιζόμενος ως αριστερός οπισθοφύλακας, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε στο σύλλογο όπου διετέλεσε και παράγοντας.

Τον Γιώργο Ζερβό διέκρινε στην αθλητική και όχι μόνο πορεία του το ήθος, ο δυναμισμός και η αξιοπρέπεια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του".

Η ανακοίνωση των Παλαιμάχων: "Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαίμαχων Εργοτέλη ΄΄ Μανώλης Σταυρουλάκης΄΄ εκφράζει την θλίψη της για την ¨απώλεια¨ του Γιώργου Ζερβού σε ηλικία 86 ετών.

Ο Γιώργος Ζερβός τίμησε την φανέλα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ από το 1956 έως και το 1967 και συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για πολλά χρόνια ακόμα από το πόστο του παράγοντα.Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του.

Καλό Παράδεισο Γιώργο.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη

΄΄ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ΄΄".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.