«Η ομάδα έχει βαριά φανέλα, καρδιά και μέταλλο»

19:31 | 13/05/2018

Με τα λόγια αυτά έδωσε το στίγμα της νίκης στην Άρτα επί της ΑΕ Καραϊσκάκης με 1-2, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας απηύθυνε παράλληλα κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, να δώσει το παρών στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Σπάρτη στο «Θ. Βαρδινογιάννης», προκειμένου να δώσει στους ποδοσφαιριστές, αλλά και σε όλους στην ομάδα αυτό που τους αξίζει. Τα συγχαρητήριά του. 

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος επεσήμανε:  «Τα παιδιά χρειάζονται τη βοήθεια του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι. Την έχουν ανάγκη. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω στον κόσμο της ομάδας. Να έρθει και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά στις 27 Μαίου στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σπάρτη». 

Για τη νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκης και τον τρόπο που ήρθε, αρκέσθηκε να πει με νόημα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν να γυρίσουν το παιχνίδι. Η ομάδα έχει βαριά φανέλα, καρδιά και μέταλλο».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του αρχηγού του ΟΦΗ Ανέστη Νάστου, όπου και αυτός από την πλευρά του ζήτησε από τον κόσμο να είναι στο πλευρό της ομάδας σε 15 ημέρες, για την γιορτή της ανόδου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Θέλαμε εκτός από την άνοδο και την πρωτιά. Θέλουμε στις 27 του μήνα τον κόσμο μαζί μας, για να πανηγυρίσουμε, όλοι μαζί. 

Δεν μπορώ να περιγράψω αυτήν την προσπάθεια που έχουμε κάνει, αυτά τα παιδιά αυτό το τιμ. Μας αρέσουν τα δύσκολα. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Παρ’ ότι βρεθήκαμε να χάνουμε, το γυρίσαμε και  πήραμε τους  τρεις βαθμούς».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.