Η ομάδα του Ασσαργιωτάκη

17:42 | 06/05/2022

Ποιοι απαρτίζουν μέχρι τώρα το... team του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΠΣΗ.

Ομάδα που αναμένεται να μεγαλώσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 09 Μαϊου καθώς αναμένεται να προστεθούν σε αυτήν και νέα άτομα. Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων στις εκλογές της Ένωσης λήγει την Δευτέρα (09/05) στις 14:00.

Αναλυτικά το έως σήμερα.... team του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΠΣΗ ανά αλφαβητική σειρά:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ:

Γιάννης Ασσαργιωτάκης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΣ ΤΟ Δ.Σ.:

Δημήτρης Αρχοντάκης

Μανώλης Ζερβάκης

Γιώργος Καμαρίτης

Μιχάλης Κενδριστάκης

Μάριος Κολοβός

Μανώλης Λημναίος

Ζαχαρίας Πανταλός

Γιώργος Χαμηλάκης

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Μανώλης Πιταροκοίλης

Δημήτρης Σομπότης

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι μέχρι τώρα συνεργάτες του Γιάννη Ασσαργιωτάκη:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ: Για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΣΗ, μίλησε ο Δημήτρη Αρχοντάκης ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο πλευρό για του Γιάννη Ασσαργιωτάκη. Ο ίδιος ευχήθηκε "να γίνει επιτέλους μία αλλαγή στην ΕΠΣΗ".

ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ: Για την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Γιάννη Ασσαριωτάκη, μίλησε ο Μανώλης Ζερβάκης. Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το "παρών" στην συνέντευξη τύπου, ενώ μίλησε για τον Γιάννη Ασσαριωτάκη ο οποίος όπως είπε είναι ένας άνθρωπος με όρεξη και θέληση. Παράλληλα έκλεισε τον λόγο του αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική στις επερχόμενες εκλογές".

ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ: Για την υποψηφιότητα του στο πλευρό του Γιάννη Ασσαριωτάκη, μίλησε ο Μάριος Κολοβός. Ο ίδιος ο οποίος διετέλεσε μέλος της διαιτησίας του Ηρακλείου για περίπου 20 χρόνια, μίλησε για τη μεγάλη και δύσκολη προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Γιάννη Ασσαργιωτάκη και ζήτησε τη στήριξη των σωματείων.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΗΜΝΑΙΟΣ: Για την απόφασή του να συμμετέχει στις εκλογές της ΕΠΣΗ, στο πλευρό του Γιάννη Ασσαριωτάκη, μίλησε ο Μανώλης Λημναίος. Ο ίδιος ζήτησε τη στήριξη των σωματείων, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να «εκμεταλλευτούν» την ευκαιρία που τους δίνεται. Παράλληλα εξήγησε πως ο κόσμος γνωρίζει την πορεία και το ποιόν εκείνου και των υπόλοιπων υποψηφίων, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να τους δώσει την ευκαιρία να προσφέρουν. "Μην κάνουμε το ίδιο λάθος", ανέφερε χαρακτηριστικά!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΜΗΛΑΚΗΣ: Για την υποψηφιότητά του στις εκλογές της ΕΠΣΗ στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Ασσαριωτάκη, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Χαμηλάκης. Ο ίδιος αναφέρθηκε αρχικά στο παρελθόν και στην προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ στην συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Ασσαργιωτάκη. Τέλος έστειλε το δικό του… σύνθημα λέγοντας: "Χέρια καθαρά"…

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΙΤΑΡΟΚΟΙΛΗΣ: Για την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Γιάννη Ασσαργιωτάκη μίλησε ο Μανώλης Πιταροκοίλης. Ο ίδιος σναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του στο πλευρό του Γιάννη Ασσαργιωτάκη, εξηγώντας πως για αρκετό καιρό παρακολουθούσε τις εξελίξεις από μακριά, ενώ τώρα θέλει να βοηθήσει τις προσπάθειες του υποψηφίου προέδρου αν του δοθεί η ευκαιρία. "Δέχομαι το βάπτισμα του πυρός και συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Ασσαργιωτάκη", τόνισε σχετικά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.