​Η οργισμένη απάντηση του Εργοτέλη στον ΠΣΑΠΠ

10:40 | 27/05/2023

​Ο Εργοτέλης πήρε επίσημη θέση στις καταγγελίες του ΠΣΑΠΠ και αντικρούει τις κατηγορίες.

Θυμίζουμε πως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών-Ποδοσφαιριστριών προχώρησε, χθες, σε καταγγελία πως τα έξοδα του χειρουργείου παίκτριάς του Εργοτέλη, η κλινική και ο γιατρός είναι ακόμη απλήρωτοι. Μάλιστα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ, μέλος του ΔΣ απάντησε χαρακτηριστικά «Χεσ@@με για την ποδοσφαιρίστρια» σε σχετικές οχλήσεις από πλευράς του Συνδέσμου για να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες.

Το πρωί του Σαββάτου ήρθε η επίσημη αντίδραση του Εργοτέλη, η οποία αναφέρει:

«Επιφυλασσόμενοι κάθε νόμιμου δικαιώματος μας, δηλώνουμε ότι όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ είναι απολύτως ψευδή και ζητάμε να ανακληθούν άμεσα.

Ενώ είχε κανονιστεί η συγκεκριμένη αθλήτρια να χειρουργηθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, εκείνη επέλεξε να απευθυνθεί σε ιδιωτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει ενημερωθεί από πριν ο Σύλλογος για το κόστος. Εκ των υστέρων ενημερωθήκαμε για ένα υπέρογκο ποσό, το οποίο δήθεν οφείλαμε και εκβιαστικά απαιτούσε το ιατρικό κέντρο από τον Σύλλογο μας, με τον οποίο ουδέποτε συνεβλήθη.

Η ανακοίνωση του παραπληροφορημένου ΠΣΑΠΠ επιχειρεί εκβιαστικά να μας αναγκάσει να καταβάλουμε χρήματα που δεν οφείλουμε. Παρέχει κακές υπηρεσίες και στην αθλήτρια και στον αθλητισμό. Ο Εργοτέλης είναι υπόδειγμα ευαισθησίας και σύνεσης, γι αυτό κάποιοι εγωιστές θυμωμένοι συνδικαλιστές θα πρέπει να ερευνούν και να σκέφτονται πριν βγάλουν ανακοίνωση. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Το ΔΣ του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.