Η παρέμβαση του διαιτητή στον τενίστα που ζήτησε να του ξεφλουδίσουν την μπανάνα

11:30 | 22/01/2020

Viral έγινε η συμπεριφορά ενός τενίστα στο Australian Open, που ζήτησε από ένα ball girl να του ξεφλουδίσει την μπανάνα του. Και τώρα ο τενίστας αποκαλύπτει τι το είπε ο διαιτητής.

Ο Έλλιοτ Μπενσετρί νίκησε τον Ντμίτρι Πόπκο στον προκριματικό αγώνα του Australian Open το Σάββατο, όμως βρέθηκε στο κέντρο μιας αρνητικής κριτικής με πολλούς να τον κατηγορούν για σεξισμό, μετά από ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Γάλλο τενίστα να ζητά από ένα ball girl να του ξεφλουδίσει μία μπανάνα κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος από τον αγώνα.

Το ball girl με εμφανή την αμηχανία, κοιτά προς το μέρος του διαιτητή που της λέει κάτι και στην συνέχεια δίνει την μπανάνα στον τενίστα, ο οποίος αναγκάζεται να την ξεφλουδίσει μόνος του. Και τώρα όπως αποκαλύπτει ο τενίστας, ο διαιτητής, Τζον Μπλομ, είπε στον τενίστα πως δεν είναι «η σκλάβα σου». Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο, με τον μύθο του τένις Μαρτίνα Μαβρατίλοβα να κάνει retweet το βίντεο με την λεζάντα: «Τι ακολουθεί; Σταφύλια; Ο Τζον έκανε το σωστό, αυτό είναι σίγουρο».


«Δεν είναι σκλάβα σου»

Και τώρα, ο Έλλιοτ Μπενσετρί, αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη και επέμενε πως είναι έκπληκτος από την αντίδραση του κόσμου. «Στο 6-5, στο τελικό σετ, κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος, ζήτησα από το ball girl να μου ξεφλουδίσει την μπανάνα καθώς είχα βάλει κρέμα στα χέρια μου για να μην ιδρώνουν» είπε και συνέχισε: «Το είχε κάνει άλλη μία φορά πριν από την αρχή του αγώνα, αλλά την δεύτερη φορά επενέβη ο διαιτητής και μου είπε ότι το ball girl δεν ήταν σκλάβα μου και πως έπρεπε να ξεφλουδίσω μόνος μου την μπανάνα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ο κριτής είπε αυτό το πράγμα και βρήκα την όλη κατάσταση να ξεφεύγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους ανθρώπους να σχολιάζουν χωρίς καν να ξέρουν τι συνέβη στο γήπεδο».

πηγή: iefimerida

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.