H πενταμελής επιτροπή και οι κινήσεις Ζομπανάκη

SMS
09:32 | 10/05/2019

Στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τη σύσταση αυτής της Επιτροπής και τη λειτουργία της.

Μετά από... 7 ώρες που διήρκεσε το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, το αποτέλεσμα ήταν να ιδρυθεί μία πενταμελής επιτροπή η οποία θα δώσει τις προτάσεις στους ιδιοκτήτες των 14 ΚΑΕ και την Τετάρτη (15/05) θα αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσουν τα playoffs κι όχι μόνο. 

Ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος πρότεινε τη σύσταση μίας επιτροπής η οποία θα ασχοληθεί με το να μαζέψει τις προτάσεις που θέλουν οι ομάδες για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Mάλιστα, ο ιδιοκτήτης του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης προθυμοποιήθηκε να αναλάβει τη σύσταση αυτής της Επιτροπής και τη λειτουργία της.

Αποφασίστηκε πως η πενταμελής επιτροπή θα αποτελείται από τους Τορνατώρο (Χολαργός), Σταυρόπουλο (Ολυμπιακός), Πανταζόπουλος (Περιστέρι), Κώτσης ( Ήφαιστος) και Λιόλιος (Προμηθέας). Επίσης συμφωνήθηκε να προεδρεύει της επιτροπής ο Δουβής (ΑΕΚ).Για τις επόμενες πέντε μέρες αυτοί οι έξι άνθρωποι καλούνται να σκεφτούν τις προτάσεις που θα ικανοποιήσουν όλες τις πλευρές.

Αυτές τις προτάσεις θα τις παρουσιάσουν στους ιδιοκτήτες των 14 ΚΑΕ στο επόμενο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ το οποίο ορίστηκε για την Τετάρτη (15/05).Εκείνη την ημέρα θα ψηφιστούν οι προτάσεις και αναλόγως θα πορευτούν οι ομάδες.

Τα playoffs σίγουρα δε θα έχουν ξεκινήσει μέχρι τότε κι εκείνη την ημέρα θα αποφασιστεί η ημερομηνία έναρξής τους. 

πληροφορίες: gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζητάει τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός

Απορρίφθηκαν οι προτάσεις του Ολυμπιακού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.