Η πίκρα με «Τσίλια» και το δυσαναπλήρωτο κενό

ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ είναι «σκασμένοι» με το σοβαρό τραυματισμό του 26χρονου επιθετικού και ξέρουν καλά ότι το κενό που αφήνει δύσκολα αναπληρώνεται.

Όλα σήμερα στον Όμιλο επισκιάστηκαν από τα δυσάρεστα νέα για τον Κοσμά Τσιλιανίδη. Για τους «ασπρόμαυρους» προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών τους και σίγουρα οι εξελίξεις δε θα μπορούσε να ήταν χειρότερες με τον Θεσσαλονικιό άσο τους.

Δεν πέρασαν, άλλωστε, ούτε 4 μήνες από την τελευταία φορά που παίκτης τους υπέστη ρήξη χιαστών (σ.σ ήταν ο Φερέιρα την 1η Φεβρουαρίου), οπότε στον ηρακλειώτικο σύλλογο έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται άτυχοι.

Μπορεί οι τραυματισμοί να είναι… μέρος του αθλητισμού, ωστόσο πάντα παρουσιάζουν την άσχημη πλευρά του.

Η στεναχώρια στις τάξεις του ΟΦΗ είναι μεγάλη για τον Τσιλιανίδη και κανείς στο ΒΑΚ δεν κρύβει τη στεναχώρια του για το κακό που τον βρήκε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μάλιστα, η αποχή του από τη δράση δημιουργεί νέα δεδομένα για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Ο νεαρός τεχνικός χάνει ένα από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του την τρέχουσα σεζόν. Ο «Τσίλια» δεν υπολογίζεται για τα πλέι οφ, αλλά και για ένα σημαντικό μέρος της ερχόμενης περιόδου.

Ο Όμιλος θα έχει πλέον «απενεργοποιημένο» ένα σπουδαίο «όπλο» του, στοιχείο που προβληματίζει, αν μη τι άλλο τον 42χρονο προπονητή, όσο και αν ποτέ δεν πρόκειται να ψάξει για δικαιολογίες.

Είναι δεδομένο πως οι «ασπρόμαυροι» θα βγουν στην αγορά και θα κινηθούν για τον αντικαταστάτη του, όμως ξέρουν πολύ καλά και οι ίδιοι ότι δεν είναι εύκολο να καλυφθεί στο έπακρο το κενό που αφήνει.

Ο Τσιλιανίδης είχε «κουμπώσει» τέλεια στο παιχνίδι του ΟΦΗ και η απόδοση του κυμαινόταν σταθερά σε υψηλά επίπεδα. Είτε στα «φτερά», είτε στο «δέκα», είχε πολύ καλή παρουσία και ήταν σχεδόν πάντα πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σίμου.

Στον ηρακλειώτικο σύλλογο, έτσι, γνωρίζουν πως το έργο τους για να βρουν παίκτη ανάλογης αξίας και προσφοράς δε θα είναι καθόλου απλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ στον ΟΦΗ με Τσιλιανίδη!

Βογιατζάκης για Τσιλιανίδη: «Μείνε δυνατός φίλε μου»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.