Η πλειοψηφία θέλει κόσμο στα πλέι οφ

18:07 | 18/06/2020

Οι ομάδες επιθυμούν την παρουσία φιλάθλων σε πλέι οφ και πλέι άουτ, ενώ ο ΠΑΟΚ διαχώρισε τη θέση του και έκανε την αντιπρόταση του.

Στο σημερινό Δ.Σ. της Super League 1, τα μέλη που πήραν τον λόγο ζήτησαν τα εναπομείναντα παιχνίδια να διεξαχθούν με κόσμο πάνω στην πρόταση του 20% ή του 30%. Ο μοναδικός σύλλογος που είχε αντίρρηση ήταν ο «δικέφαλος του βορρά», που, πάντως, κατέθεσε τη δική του άποψη.

Αρχικά άπαντες στις τάξεις του συνεταιρισμού είχαν συμφωνήσει να κάνουν σχετική εισήγηση στην Πολιτεία για ένα ποσοστό κόσμου 20% ή και λίγο παραπάνω, «περνώντας» ουσιαστικά η πρόταση του ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, άλλαξε στάση και υποστήριξε πως υπήρχε απόφαση πριν την έναρξη των αγώνων. Και από τη στιγμή που διεξήχθησαν χωρίς φιλάθλους τα ματς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, θα πρέπει συμβεί κάτι ανάλογο και στον δεύτερο για λόγους ισονομίας.

Οι Θεσσαλονικείς, επίσης, τονίζουν ότι το 20% της πληρότητας του ΟΑΚΑ είναι 14.000 ενώ το 20% της Τούμπας είναι 6.000 και έτσι οι ομάδες με τα μεγαλύτερα γήπεδα σε χωρητικότητα έχουν πλεονέκτημα.

Αντιπρότειναν, βέβαια, για ένα νούμερο στις 8.000 για κάθε γήπεδο, ενώ ανέφεραν πως σε περίπτωση που υπάρξει κρούσμα κορωνοϊού να φέρουν την ευθύνη οι ΠΑΕ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.