Η πρεμιέρα της... πενταετίας και το κίνητρο του ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει ένα έξτρα κίνητρο κόντρα στον Άρη αφού θέλει να βάλει τέλος σε ένα αρνητικό σερί.

Η πρεμιέρα της Κυριακής στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον Άρη είναι αυτό που θέλει ο ΟΦΗ για ένα δυνατό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια (ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι).

Η πρεμιέρα της Κυριακής, επίσης, είναι η ευκαιρία του ΟΦΗ να βάλει τέλος στο αρνητικό του σερί. Από την άνοδο στη Super League έως και πέρυσι, ο Όμιλος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τη σεζόν 2018-19, την πρώτη μετά την επιστροφή του, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ακολούθησε η εποχή Μπούση, αλλά οι επόμενες πρεμιέρες δεν έφεραν τη νίκη.

Δύο ισοπαλίες με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, μία ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» και ήττα, πέρυσι, στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Πέντε συνεχόμενες σεζόν στη Super League με τον ΟΦΗ να μη μπορεί να κερδίσει την 1η αγωνιστική.

Συνοπτικά:

2018-19: Πανιώνιος-ΟΦΗ 2-2

2019-20: Άρης-ΟΦΗ 1-1

2020-21: ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-1

2021-22: Άρης-ΟΦΗ 0-0

2022-23: Ατρόμητος-ΟΦΗ 3-1

Oρίστε, λοιπόν, ακόμα ένα κίνητρο για την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη. Ξεκίνημα με το δεξί, τέλος στο σερί, αλλά και νίκη στο «Γεντί Κουλέ» που τόσο έλειψε πέρυσι στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια. Ναι, δεν είναι «τελικός» το παιχνίδι κόντρα στους «κίτρινους», αλλά η αρχή είναι ήμισυ παντός. Έτσι δεν λέει ο θυμόσοφος λαός;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.