Η πρεμιέρα του Ηλία

SMS
16:44 | 09/08/2022

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς έπαιξε, χθες, το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την Μπενεβέντο.

Ο Έλληνας μέσος συνεχίζει την καριέρα του στην Ιταλία, αυτή τη φορά με την φανέλα της Μπενεβέντο και χθες, Δευτέρα, έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στο ματς κυπέλλου με την Τζένοα.

Δυστυχώς για τον Ηλία, αλλά και την ομάδα του, δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού η Τζένοα επικράτησε 3-2 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ο Ηλίας Κουτσουπιάς αγωνίστηκε για 80 λεπτά στην αναμέτρηση και άφησε καλές εντυπώσεις, δείχνοντας πως θα είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή του που τον εμπιστεύεται. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα του Έλληνα διεθνή που έπαιξε στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ιταλίας.

«Τα πήγαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, εμείς βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Δυστυχώς, όμως, το αποτέλεσμα δεν μας δικαίωσε», ήταν τα λόγια του Κουτσουπιά μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα. «Να μάθουμε από τα λάθη μας για να μη τα επαναλάβουμε στο πρωτάθλημα», συμπλήρωσε.

Οσον αφορά στη δική του απόδοση, είπε: «Τα πήγα καλύτερα στο ξεκίνημα του β' μέρους. Εγώ κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής χωρίς κανένα πρόβλημα. Θέλω να κάνω αυτά που μου ζητάει ο προπονητής μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το «χρυσό» deal του Ηλία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.