Η πρόβα για Άντερλεχτ και η ατάκα για Βέρα-Ισις

22:18 | 16/07/2019

Οι ασκήσεις του Σίμου, η ενδεκάδα για το φιλικό της Τετάρτης και η ατάκα του τεχνικού του ΟΦΗ.

Με ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό διπλό συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης η προετοιμασία του ΟΦΗ στην Ολλανδία, μία μέρα πριν το δεύτερο φιλικό, αυτή τη φορά επί βελγικού εδάφους. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη στις 19:00 ώρα Ελλάδας (live από το Capitano.gr), ο Όμιλος δίνει δυνατό φιλικό με την Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες, η οποία αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους βασικούς παίκτες αφού βλέπει το συγκεκριμένο ματς ως μία δυνατή πρόβα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Γιώργος Σίμος, λοιπόν είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες στις ασκήσεις τακτικής και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα παρεμβατικός, στοιχείο που έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Ο τεχνικός του ΟΦΗ μιλάει συνέχεια στους παίκτες και τους δείχνει με πάσα λεπτομέρεια τις ασκήσεις, ενώ τους μιλάει συνεχώς για να τους εξηγήσει αυτά που θέλει.

Μάλιστα, ο Σίμος φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο των προκατόχων του (Βέρα-Ισις), αφού στην πρώτη του ομιλία στους ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκε στη δουλειά που άφησαν οι δύο Χιλιανοί: «Βέρα και Ισις έκαναν καλή δουλειά και είστε σε καλό επίπεδο», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Έλληνας κόουτς θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του εν δράσει στο δυνατό τεστ με την Άντερλεχτ. Μπορεί το διάστημα που βρίσκεται στον ΟΦΗ να είναι πολύ μικρό, αλλά ουσιαστικά τη δουλειά την είχε αρχίσει από πριν ο Γιώργος Σαμαράς.

Οσον αφορά στα της ενδεκάδας, θεωρείται δεδομένο ότι ο Δημήτρης Μάνος θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του, αφού στο φιλικό με την Μπέρσοτ έμεινε εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Άπελντορν ο Στιβ Κιν
Το φατούρο στον Κυπριανού
Ο Φελίπε Φερέιρα στο Capitano.gr: «Ο ΟΦΗ μου άλλαξε όλη τη ζωή»
Δείτε όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.