Η προετοιμασία στο «φρεσκαρισμένο» ΒΑΚ και η νέα μακέτα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ θα μπει τη νέα σεζόν στο νέο ΒΑΚ για να προετοιμαστεί - Όλες οι λεπτομέρειες

Η σημαντική παράμετρος με την έναρξη των εργασιών στο ΒΑΚ για την πραγματοποίηση των έργων είναι ότι ο ΟΦΗ θα μπει εκεί για να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια ενέκρινε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για τα έργα, αλλά ως είθισται όταν πρόκειται για δημόσιο διαγωνισμό, υπάρχουν οι σχετικές γραφειοκρατικές καθυστερήσεις. Ο Μιχάλης Μπούσης, λοιπόν, χρηματοδοτεί, όπως διαβάσατε νωρίτερα, το έργο για να σταματήσουν οι όποιες αργοπορίες και ο ΟΦΗ να μπει τη νέα σεζόν στο ΒΑΚ έχοντας έστω ένα γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας.

Μιλάμε πάντα για ένα ιστορικό έργο, αφού το ΒΑΚ θα ανακαινιστεί, θα εκσυγχρονιστεί και θα γίνει ξανά ένα μεγάλο αθλητικό κέντρο ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής που ορίζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: «η α’ φάση ξεκίνησε σήμερα (14/4) και περιλαμβάνει την ανακατασκευή των τριών γηπέδων, αγωνιστικών διαστάσεων 105 μ. Χ 68 μ. με φυσικό, υβριδικό και τεχνητό χλοοτάπητα αντίστοιχα. Η ολοκλήρωση της α’ φάσης υπολογίζεται στο τέλος του τρέχοντος έτους και τα γήπεδα θα παραδοθούν τμηματικά προς χρήση, αρχής γενομένης από εκείνο με το φυσικό χλοοτάπητα, το οποίο προγραμματίζεται να είναι έτοιμο στις αρχές του βασικού σταδίου προετοιμασίας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.».

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του Capitano.gr αναφορικά με τα έργα κυρίως σε ό,τι αφορά τους χλοοτάπητες των τριών γηπέδων που θα ανακατασκευαστούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό τον καιρό οι επικεφαλής στην ΠΑΕ έτρεχαν το έργο, ενώ όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός από την πλευρά της Περιφέρειας θα γίνουν γνωστές και όλες οι λεπτομέρειες του έργου, αλλά και ενδεχομένως η τελική μακέτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιστορική μέρα: Άρχισαν τα έργα στο ΒΑΚ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.