Η «προπονητοφάγα» Super League

08:45 | 29/12/2023

Οι αλλαγές προπονητών στο εφετινό πρωτάθλημα σε μόλις 15 αγωνιστικές.

Το πρόσφατο διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει μεγαλώσει τη λίστα των προπονητών που βρέθηκαν χωρίς δουλειά στην εφετινή Super League.

Σε αυτή τη «μαύρη» λίστα βρίσκεται και ο ΟΦΗ που άλλαξε προπονητή με τον Πέπε Μελ να παίρνει τη θέση του Νταμπράουσκας.

Από το λεγόμενο «Big-5» μόνο η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τη σεζόν και συνεχίζουν με τον ίδιο προπονητή, ενώ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης άλλαξαν πρόσωπα στους πάγκους.

Συνολικά έχουν γίνει 9 αλλαγές προπονητές λίγο μετά τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου και συγκεκριμένα σε 15 αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός άλλαξε τον Μαρτίνεθ με τον Καρβαλιάλ, ο Άρης τον Τερζή με τον Μάντζιο, ο ΟΦΗ τον Νταμπράουσκας με τον Μελ, ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Στάικο με τον Γρηγορίου, η Κηφισιά τον Αναστασίου με τον Νίλσεν, ο Παναιτωλικός τον Σούρερ με τον Πετράκη, ο Βόλος τον Μπράτσο με τον Λόπερ, ο Παναθηναϊκός τον Γιοβάνοβιτς με τον Τερίμ και ο Ατρόμητος τον Κόλμαν με τον Ιλιτς.

Το τρομερό είναι ότι στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έγιναν 5(!) αλλαγές προπονητών στους πάγκους των ομάδων της Super League.

Οι ομάδες που δεν έχουν αλλάξει προπονητή είναι οι: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και Πανσερραϊκός! Δηλαδή από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος μόλις οι 5 συνεχίζουν χωρίς νέο πρόσωπο στον πάγκο σε 15 αγωνιστικές! Αν μη τι άλλο η εφετινή Super League είναι «προπονητοφάγα»!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.