Η προπονητολογία στον Ηρόδοτο περιλαμβάνει και Φουτσίνι!

14:10 | 06/10/2018

Λίγες ώρες μετά το «διαζύγιο» με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη και η προπονητολογία στον Ηρόδοτο έχει «φουντώσει» για τα καλά.

Στο σύλλογο της Ν. Αλικαρνασσού θέλουν να τελειώσουν άμεσα με τον νέο τεχνικό και από στιγμή σε στιγμή αναμένονται εξελίξεις. Αρχικά στο προσκήνιο βρέθηκε η περίπτωση του Γιάννη Τάτση, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι και η μοναδική.

Τα «σενάρια», δηλαδή, αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν στη λίστα τους και τον Αρμάντο Φουτσίνι, αν και από την ομάδα διέρρεε ότι ο καινούργιος προπονητής θα είναι εκτός Κρήτης, αλλά όχι ξένος.

Ο Καμερουνέζος παλαίμαχος άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΠΑΟΚ, του Διαγόρα και της Καλλιθέας αποσύρθηκε το 2013 από την ενεργό δράση και ασχολείται με την προπονητική. Την τελευταία πενταετία, εξάλλου, δούλεψε  στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Μενορά, η οποία μετέχει στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του Στρασβούργου.

Με τον Φουτσίνι στον πάγκο της, μάλιστα, μέτρησε τέσσερις ανόδους σε ισάριθμα χρόνια. Σύντομα, έτσι, θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχει προοπτική συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και ο Φουτσίνι επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά ως προπονητής, αποτελώντας το διάδοχο του Μανώλη Παπαματθαιάκη. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.