H προπονήτρια της διαψεύδει την απόπειρα αυτοκτονίας

08:30 | 07/02/2020

Όμως τα ρωσικά ΜΜΕ συνεχίζουν να αναφέρουν ότι η Αλεξάντρα Σολντάτοβα επιχείρησε να κόψει βίαια το νήμα της ζωής της.

Λίγες ώρες μετά την είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου, η προπονήτριά της Αλεξάντρα Σολντάτοβα αρνείται ότι η αθλήτρια έχει νοσηλευτεί έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας.Υποστήριξε μάλιστα ότι η 21χρονη υποβλήθηκε σε "απροσδιόριστες εξετάσεις" και θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο.

Η 22χρονη έχει αναδειχθεί τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ομαδικό, ενώ έχει κατακτήσει και το χρυσό, σε πρόγραμμα με κορδέλα.

«Δεν υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας»

Ωστόσο, η προπονήτρια της, Άννα Ντιάσενκο, διαψεύδει αυτές τις αναφορές και επιμένει ότι ο τετράκις παγκόσμια πρωταθλήτρια έχει υποβληθεί απλώς σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων και της το επιβεβαίωσε μέσω τηλεφώνου η ίδια την Τετάρτη.

«Δεν υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας. Η κατάστασή της είναι καλή και αυτή θα βγει από το νοσοκομείο αύριο», δήλωσε η Ντιάσενκο. Χθες το πρωί (Τετάρτη) η Αλεξάνδρα με κάλεσε από το νοσοκομείο και είπε ότι έχει υποβληθεί σε ορισμένες εξετάσεις και να μην ανησυχώ. Αυτό που ακούω τώρα (αναφορές για απόπειρα αυτοκτονίας) είναι ένα τεράστιο σοκ για μένα, όπως και για όλους», ανέφερε στη Ria Novosti .

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.