H προσφορά του Παναθηναϊκού για Μπλάνκο

18:05 | 13/06/2022

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί εδώ και μέρες στην υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο, στην προσπάθειά του να "κλείσει" (και) το μέτωπο του δημιουργικού χαφ, μετά τις δύο μεταγραφές των Γιούρι Λοντίγκιν και Κρίστιαν Γκάνεα και πλέον η διαπραγμάτευση για τον Αργεντινό, μπαίνει στο τελικό στάδιό της.

Εν αντιθέσει με την περσινή υπόθεση της μεταγραφής του Σεμπαστιάν Παλάσιος (όπου η διοίκηση του "τριφυλλιού" μιλούσε ταυτόχρονα με Ιντεπεντιέντε, Πατσούκα και παίκτη), φέτος ο Παναθηναϊκός έχει μόνο ένα πεδίο διαπραγμάτευσης: Αυτό με τους εκπροσώπους του Αργεντινού μέσου, οι οποίοι απ’ τη στιγμή που είναι ελεύθερος ο πελάτης τους, αξιώνουν ένα υψηλότατο "πριμ υπογραφής" που φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Εδώ λοιπόν όλα εξαρτώνται απ' το τι είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο Παναθηναϊκός για να κάνει δικό του τον 27χρονο άσο, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η προσφορά που έχει ήδη γίνει προς τον παίκτη, τον καλύπτει απόλυτα, καθώς φτάνει τις 550.000 ευρώ ετησίως κι ο ίδιος έχει διαμηνύσει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.